Ce face Dumnezeu, face ca să rămână

Observați cum lucrează cel rău: diavolul a făcut ca, timp de multe generații, luna august să fie văzută ca luna dezgustului.

ceus-465x314Știți de ce? Pentru că el știe că Dumnezeu a spus că luna august va fi luna recoltei, abundenței, belșugului.

”… „Întoarceţi-vă la Mine, zice DOMNUL Oştirilor, şi Mă voi întoarce şi Eu la voi, zice DOMNUL Oştirilor” (Zaharia 1.3).

Dumnezeu a spus poporului Său ca, în luna a opta a anului, să se bucure de beneficiile ascultării de El. Puteți să vă întrebați: în aceste 114 de zile, rămase până la terminarea anului, voi putea să-mi văd viața schimbându-se la 180 de grade? Voi putea să văd în loc de boală, sănătate, în loc de dezbinare, uniunea familiei, sărăcia transformată în prosperitate și suferința, în bucurie? Da, și mult mai mult de-atât.

”Cuvântul DOMNULUI a vorbit lui Ieremia a doua oară, pe când era încă închis în curtea temniţei: Aşa vorbeşte DOMNUL care face aceste lucruri, DOMNUL care le urzeşte şi le înfăptuieşte, El, al cărui nume este DOMNUL: „Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde; şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse pe care nu le cunoşti” (Ieremia 33.1-3).

El era închis pentru că spusese adevărul: oamenii trebuiau să se întoarcă la Dumnezeu, ca situația lor să se tranforme. Primul pas trebuie să-l facem noi. Regele a devenit furios și a ordonat arestarea omului Lui Dumnezeu, ca să-l umilească.

Dumnezeu face ce e bun, face astfel încât să existe sănătate, să existe prosperitate. Și, ce spune Dumnezeu, face, urzește și înfăptuiește. Ce face Dumnezeu, face ca să rămână. Dumnezeu a spus că va face lucruri mari, lucruri extraordinare, iar pentru asta, e suficient ca fiecare dintre noi să credem și să-L invocăm.

El vrea să facă mai mult decât aveți nevoie sau cereți. Dar, există o condiție: să vă întoarceți la El. Toate acestea s-au întâmplat în luna a opta, în care ne aflăm acum, în luna recoltei.

Dumnezeu spune și face; Dumnezeu urzește și înfăptuiește.

În aceste 114 de zile, rămase până la sfârșitul anului, Dumnezeu ne va anunța lucruri mari și ascunse.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *