Ce ne favorizează sau defavorizează

Pozitivul și negativul, Binele și răul… în viață, în toate există, întotdeauna, ceva ce ne favorizează sau de care beneficiem și ceva care contrazice tot ce ne este benefic.

blog600-465x314În viață, armele de care dispunem sunt, întotdeauna, necesare, ca să învingem sau să combatem relele cu care ne confruntăm.

Satan, precum și demonii și copiii lui, folosesc armele ca o bătaie de joc, să ne facă să se îndoim și, în cele din urmă, să ne învingă.

Dar, pe de altă parte, Dumnezeu folosește Cuvântul Său, Duhul și slujitorii Centrul de Ajutor Spiritual, să ne facă să credem și să învingem!

DE ACEEA:

– Nu desconsiderați credința dumneavoastră inteligentă – Pentru că ea e arma dumneavoastră, prin excelență, ca să luptați cu toate problemele și să le învingeți. E credința-inteligentă care ne furnizează „cum”, „unde” și „de ce”- ul, făcându-ne să ne atingem obiectivul final, care e victoria de necontestat.

– Nu o disprețuiți – Pentru că, dacă vom face asta, nu vom avea, literalmente, NIMIC! E Cuvântul Lui Dumnezeu care ne îndrumă, ne ghidează, ne mângâie și ne dă soluția, în cele mai dificile momente, și în care totul pare imposibil.

– Să nu credeți că nu e suficientă sau că nu va putea să vă ajute, pentru că e exact invers. – Pentru asta, e suficient să experimentați, să testați capacitatea dumneavoastră, folosind în toate credința dumneavoastră inteligentă, crezând și observând rezultatele pe care le va putea arăta în viața dumneavoastră.

PENTRU CĂ, REALITATEA E CĂ:

Toți avem o anumită măsură de credință, suficientă să:

– Înfruntăm și să depășim toate problemele noastre!

Toți avem o anumită măsură de credință, suficientă să:

– Căutăm și să ne atingem toate obiectivele!

Toți avem o anumită măsură de credință, suficientă să:

– Sacrificăm și să ne realizăm toate visurile!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *