Ce poate să rezolve problema…?

frustradoCe poate să rezolve problema unui om care cunoaște Adevărul?

Valorează mai mult decât toate cunoștințele și experiența medicală… decât toate cunoștințele avocaților… valorează mai mult decât toate descoperirile și progresele științifice și chiar mai mult decât toate sfaturile părintești… da, este, mai presus de toate, eficientă, fiindcă REZOLVĂ PROBLEMELE.

Credința bărbaților și femeilor Lui Dumnezeu are o mare greutate, da, are o mare valoare înaintea Lui Dumnezeu. Asta nu înseamnă că această credință, a oricărei alte persoane, nu va fi auzită, cu toate astea, rugăciunea noastră (a Episcopilor, Preoților, Soțiilor de Preoți, Colaboratorilor, Colaboratoarelor…), în afară de faptul că e auzită, primește răspuns!

Acesta e motivul pentru care mulți (care nu cunosc Adevărul) ajung la Centrul de Ajutor Spiritual (desigur, cu credință, însă fără răspunsuri) și, în special, prin rugăciunea de credință a Preotului sau Soției de Preot, a Colaboratorului sau Colaboratoarei consacrat(e), a Episcopul sau Soției lui, problema se rezolvă, iar Dumnezeu dă un semn persoanei, în acel moment. Atât eu, cât și dumneavoastră, am fost martori oculari ai unor astfel de semne, nu-i așa?

Însă, ce va rezolva problema unei persoane care cunoaște, deja, Adevărul? Sacrificiul? Acesta este, deja, parte din sacrificiu! Ce va rezolva problema unui om care cunoaște, deja, Adevărul, cum suntem eu și dumneavoastră, care, deja, nu mai suntem ignoranți și care suntem la Centrul de Ajutor de ani buni? De exemplu, într-o lună, cineva care vine la Centrul de Ajutor și participă de 3 ori pe săptămână (în total, la 12 Slujbe pe lună), învață ce nu știa sau n-a învățat niciodată în decenii întregi, pentru că învățăturile Centrului de Ajutor sunt biblice, practice, inteligente și eliberatoare, după cum ați ajuns să le cunoașteți și dumneavoastră. Așadar, încă o dată, ce rezolvă problema celor care cunosc, deja, Adevărul, cum suntem eu și cu dumneavoastră? Rugăciunea? Da, ajută, binecuvântează, dar ce rezolvă, cu adevărat, problema, e ASCULTAREA!

De aceea, vedeți oameni la Centrul de Ajutor Spiritual mereu cu aceeași problemă, care nu depășesc probleme care ar fi trebuit să fie depășite, deja. În realitate, când au ajuns la Centrul de Ajutor, au depășit probleme cu mult mai grave însă, acum, se confruntă cu probleme cu mult mai puțin grave, dar pe care nu reușesc să le depășească. Poate că sunteți unul dintre aceștia și vă întrebați: „ce mi-a lipsit?” sau „care e problema mea?”.

Da, dacă sunteți în biserica potrivită și ați auzit Cuvântul Lui Dumnezeu, dacă credința dumneavoastră este lucrătoare, ce vă lipsește?

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *