CEL MAI BUN DINTRE CEL MAI BUN

Pentru ca visul persoanei să se realizeze, ea trebuie să sacrifce CELMAI BUNdin TOT ce are;

 

Cunosc mii de persoane, dintre 4 continente diferite, cu obiceiuri şi tradiţii caracterizate, în aceste 24 ani de Minister. Am putut să văd foarte clar că, din tot ceea ce avem, mereu există ceva care este superior la TOT ce avem: acesta este sacrificiu! Din tot ceea ce posedăm, există ceva care vă aparţine mai mult, este exact acest lucru pe care Dumnezeu îl consideră „unic”.

 

Dumnezeu ne cere ca sacrificiu voluntar „unicul fiu” al nostru, pentru ca El să poată realiza visul nostru; necesită să sacrificăm cel mai bun dintre cel mai bun din ceea ce avem, fiind ceva unic. Din această formă, El este glorificat ca Unicul, Adevăratul, Viul şi Atotputernicul!

 

Asta este probat  prin cele 100 de milioane de Cazuri Veridice publicate de mijloacele folosite din partea Centrului de Ajutor în aceşti 35 de ani, în cele 181 de ţări unde deja ne am stabilizat. Persoane care deja ne-au povestit realizarea visurilor lor prin intermediul sacrificiilor lor voluntare pentru Dumnezeu după participareala FoculSfântdin Israel.

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *