CEL MAI MARE AVANTAJ

‘’Dumnezeu vrea să fim realizați pentru a-i realiza pe alții.’’

‘’Ce a făcut ea ca să aibă viața pe care o are?’’… este întrebarea pe care o fac persoanele care vă înconjoară sau pur și simplu reușesc să-și dea seama de nivelul dvs de realizare. Este incontestabil, când alții văd succesul dvs vor imediat, să știe ce ați făcut pentru a-l obține și în consecință să poată să imite, pentru că cred că ‘’dacă a mers la ea de ce  nu va merge și la mine?’’

Mulți caută astfel prin ‘’imitație’’ să aibă succes sau să fie realizați în diferite arii ale vieții lor. Dumnezeu știe despre asta, că omul este motivat pentru succes de asemenea, văzând succesul altora. Din acest motiv, El dorește să realizeze cel mai mare număr de persoane, pentru ca acestea să fie ca exemplu, ca elemente care vor influența pozitiv pe alții.

Care este realizarea maximă pe care Dumnezeu poate s-o o acorde omului? Duhul Sfânt, pentru că El este fundamental pentru echilibrul nostru spiritual, emoțional și fizic. Este esențial, în ceea ce privește siguranța, pacea și bucuria, pentru că El dă sens tuturor ariilor din viața noastră.  Din tot ce cucerim în această viață, putem avea un avantaj dacă ‘’Îl’’ avem.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *