Cele mai obișnuite două greșeli

A doua greșeală are de-a face cu ascultarea, pentru că nu trebuie să ascultăm de oricine, nici chiar de ”sinele” nostru, de soț / soție, prieten, frate… sau de altcineva.

ouvir-465x314Ce ne spune Duhul Sfânt e că nu putem, pur și simplu, să ascultăm, să credem și să mustrăm, deoarece, prin această atitudine, ne vom distruge nu numai pe noi, ci și pe cel mustrat, care va fi nedreptățit!

De aceea, înainte să mustrăm pe cineva, să ne mustrăm pe noi înșine, prin intermediul FRICII DE DOMNUL! Și, cea mai mare dintre toate mustrările e să ascultăm!

Realitatea e că, ascultând de unul și altul, nu vom asculta de ACELA CARE E CEL MAI IMPORTANT: DE DUMNEZEU! Pentru că, dacă ne va fi teamă și vom asculta de Dumnezeu, nu numai că vom depăși orice problemă, ci vom învinge orice situație.

”…ci va judeca pe cei săraci cu dreptate şi va hotărî cu nepărtinire asupra nenorociţilor ţării; va lovi pământul cu toiagul cuvântului Lui, şi cu suflarea buzelor Lui va omorî pe cel rău” (Isaia 11.4).

Am ajuns să lovim pământul cu toiagul gurii noastre, fiindcă vorbim Cuvântul Lui Dumnezeu. Și, când facem Lucrarea Botezului cu Duhul Sfânt, îl „omorâm pe cel rău – pe omul cel vechi”, adică natura Adamică (păcătoasă) și oferim oamenilor Natura Duhului Sfânt.

Iar acest mesaj e pentru mine, pentru dumneavoastră și pentru fiecare dintre noi!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *