CHEIA- MAESTRĂ

Pentru fiecare seif există o combinație. Pentru fiecare ușă există o cheie.  De aceea este necesar să se folosească  cheia sau combinația potrivită pentru a deschide un anumit seif sau ușă. Dar, dacă eu vă spun  că există o cheie care deschide orice ușă sau seif?

‘’Ușile și seifurile sunt închise pentru mine…’’, aceasta este lamentarea a milioane de persoane. Evident, că atunci când vorbesc de seifuri mă refer la seifurile pline de prosperitate. Dar, ce le lipsește acestor persoane? Le lipsește combinația potrivită sau ‘’cheia’’. Dacă ea ar avea ‘’cheia’’, combinația potrivită,  atunci  ușa  se va deschide și ea va ieși din stadiul de mizerie, de șomaj, de datorii, de eșec în afaceri, intrând în stadiul de succes, prosperitate, viață cu abundență.  Care este cheia  pe care o aveți?  Cea greșită sau potrivită? Dar, să începem cu cea mai importantă. Ce cheie este aceasta? Această cheie se numește CONSTANȚĂ.

Observați că  cine nu este constant în propozitele și obiectivele sale, poate chiar să fie persoana cea mai inteligentă sau să moștenească bogății, să fie o persoană super capabilă, dar nu cucerește  nimic, din contră, tot ce are pierde și, dacă nu are nimic, așa va continua. Există persoane care, chiar nemoștenind vreo bogăție, fără să studieze, fără să aibă vreo pregătire, talent sau capacități, pentru că au  cheia sau parola care este CONSTANȚA în obiectivele sale,  adică, nu se abat și nu se retrag, de aceea, își ating obiectivele: ACEASTA ESTE CHEIA SAU COMBINAȚIA CARE DESCHIDE TOATE SEIFURILE ȘI TOATE UȘILE!

Atunci, eu vă întreb: dvs, cu siguranță aveți multe chei, dar oare  nu vă lipsește aceasta? Suntem în a doua lună și toți știm  ce politicienii și economiștii  spun. Nu este  nici o noutate ceea ce se întâmplă în Portugalia, pentru că dejà s-a anunțat în iunie anul trecut. Populația déja a fost pregătită pentru acest șoc, pentru numeroasele înfrângeri pe care mulți portughezi deja le suferă și mulți alții încă vor suferi, dar dvs și eu , nu vom fi victimele lor, căci noi avem CHEIA!

Pentru cine nu știa, acum știe! Dacă înainte dvs vă scuzați cu lipsa de calificări, talente, experiență sau sprijin, acum, nu mai există scuze, pentru că dacă dvs  deveniți  constant(ă) în obiectivele dvs, atunci, trecutul dvs și nimic sunt acelaș lucru! Ce contează  este constanța dvs în obținerea obiectivelor dvs! Dacă persoana vrea să prospere, ea trebuie să cucerească și unul dintre modurile ca ea să dovedească  constanța sa , este de exemplu , participarea la discursurile motivaționale realizate la Cuceriri Financiare. Și vă spun un lucru, dvs trebuie să începeți să cuceriți în primul rând, în interiorul dvs , adică, auto-încrederea dvs, autostima, trebuie să vă valorizați, pentru că în caz contrar, forța dvs va fi nulă sau nesemnificativă. Atunci, prietenul meu, caută mereu să fi CONSTANT, pentru că tot ce tu ai nevoie pentru a învinge este această CHEIE!

Te văd la CdA, sau în Nori!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

nimeni Răspunde 5 ianuarie 2014 la 2:54

ore chiar exista acesta cheie.eu nu cred pote chiar este cine stie pote pote cineva sa imi spune.