Chiar mort el vrea…

bj

Nu există limite pentru acțiunea răului. În adevăr, diavolul nu se uită la mijloace pentru a-și pune planurile sale în practică. Pentru că, mai mult decât tot, el dorește să ia în posesie și să distrugă  punctul culminant al întregii creații a lui Dumnezeu, căci știe că destinul lui deja este trasat.

Trup, suflet și suflare de viață (duh)… acestea sunt cele trei componente pe care  diavolul le folosește mai mult pentru a atinge și eventul a distruge ființa umană.

Dar, sub ce formă face el asta? El încearcă prin toate modurile posibile și le alege  pe acestea trei ca și căi  mai probabile de acces la ființa umană:

1 TRUPUL

Aceasta este calea mai rapidă, prima opțiune folosită de diavol pentru a atinge omul. Dar, din ce motiv? Pentru că răul are nevoie de un trup pentru a se manifesta fizic și din acest motiv el vrea atât de mult să se încorporeze în om. Și sub ce formă face asta? Fie printr-o boală sau un viciu, ce vrea el este să atingă trupul uman în orice manieră posibilă, ajungând chiar să-l folosească pentru scopurile mai dezgustătoare.

Cât timp există viață într-o persoană, diavolul vrea s-o sclavizeze, să folosească în avantajul lui trupul ei. De aceea, diavolul vroia mult să aibă pentru el trupul lui Moise, chiar mort: ‘’Însă nici arhanghelul Mihail, când i se împotrivea diavolului și se certa  pentru trupul lui Moise… ’’(Iuda 1:9)

Există persoane care spun  că au văzut rude sau prieteni care au murit, totuși, unica explicație pentru acest fenomen este că răul a folosit trupul  celor care deja au murit pentru a-i chinui. Fiți atent la următoarele:

‘’Ca norul care se risipește și trece, așa nu se va mai ridica cel ce se  coboară în Locuința Morților. Nu se va mai întoarce niciodată acasă, locul său nu-l va mai cunoaște.’’ (Iov 7:9-10)

Va continua: a2a  Sufletul, a 3a  Suflarea ( Viața)

Te văd la CdA sau în Nori!

Bjf

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *