CLARIFICĂ ÎN PRIMUL RÂND

Dumnezeu este clar în legătură cu ceea ce ne cere, astfel aşteaptă ca noi să fim aşa de clari în ceea ce priveşte MATERIALIZAREA sacrificiului nostru;

Nimeni nu poate să zică: „eu n-am ştiut”, „n-am înţeles”, sau „eu n-am putut”, pentru că Dumnezeu este clar în legătură cu ceea ce ne cere. El ştie mai bine decât noi înşine ceea ce putem şi ceea ce nu putem face. Dar, să fie foarte clar că El TOTDEAUNA ne cere ceea ce este foarte dificil, ca să facă imposibilul.

Precum el aşteaptă ca noi să fim expliciți în legătură cu cererea şi cu sacrificiul nostru voluntar, pentru ca atunci, să rămână explicit şi în evidenţa tuturor celor ce sunt în preajma noastră, precum familia, prietenii, cunoştinţele şi chiar duşmanii, Puterea Sa în vieţile noastre, prin intermediul realizării visului nostru. Dumnezeu a fost explicit în ceea ce va cerut în acest Foc Sfânt din Israel, de acea, să fiţi şi dvs explicit(ă) în sacrificiul dvs voluntar, căci doar aşa va rămâne explicită REALIZAREA dvs!

Asta este verificat  prin cele 100 de milioane de Cazuri Veridice publicate de mijloacele folosite din partea Centrului de Ajutor în aceşti 35 de ani, în cele 181 de ţări unde deja ne-am stabilizat. Persoane care deja ne-au povestit realizarea visurilor lor prin intermediul sacrificilor lor voluntare pentru Dumnezeu după participarea la Focul Sfânt din Israel.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *