Cum Îl răneşti pe Dumnezeu

„Greşeala Îl ofensează pe Dumnezeu, dar necredinţa, Îl răneşte”

Greşeala este definită ca o decizie, un act sau un răspuns incorecte. Omul este prin natură supus greşelii şi comite de nenumărate ori păcate şi greşeli ce îl ofensează pe Dumnezeu. Greşim cân spunem cuvinte negative, când nu ne respectăm semenele ca fiind o fiinţă importantă, când minţim, blestemăm şi Îl învinovăţim pe Dumnezeu pentru anumite întâmplări din viaţa noastră.

În acelaşi timp, necredinţa, Îl răneşte. E rănit atunci când persoana se îndoieşte de El şi nu crede că El va face ceea ce a promis. A fi necredincios înseamnă a nu crede în Puterea Lui, înseamnă a percepe dificultăţiile ca find mai mari decât Dumnezeu, înseamnă să ne lăsăm duşi de duhul impregnat în această lume şi anume, cel al îndoielii, al fricii şi al negativismului. 

Când avem reţineri în a ne folosi credinţa într-o provocare de „totul sau nimic”, Îl rănim pe Dumnezeu pentru că omul poate da greş, poate fi nedrept şi imperfect, dar Dumnezeu este fidel, perfect şi drept şi nu îi va dezamăgii niciodată pe cei ce îşi pun toată credinţa în El.

Îl rănim pe Dumnezeu atunci când necredinţa vorbeşte mai tare în inimile noastre şi nu suntem capabili să Îl surprindem cu o viaţă de realizări.

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *