De ce să vorbim despre probleme?

problemas_165E inevitabil, Dumnezeu a făcut, deja, sau va face pe cineva să ajungă la picioarele dumneavoastră, ca să vorbească despre problemele lui! Dar, cu ce scop? Pentru a se plânge de viață… a plânge pe umărul dumneavoastră … a căuta sfatul sau părerea dumneavoastră…

Dacă v-ați întrebat vreodată de ce se întâmplă asta, răspunsul e: pentru că Dumnezeu a aranjat o întâlnire cu această persoană, prin dumneavoastră! Da, oricât de mult refuzați să îndepliniți acest rol, realitatea este că El vrea să-l folosească cu acest scop, ca să fiți intermediarul Lui.

Și ce trebuie să faceți?

În primul rând, asigurați-vă că atitudini cum ar fi a încuraja, a plânge cu persoana, a se văita, bla, bla, bla… nu va rezolva nimic!!! „Nu?!” Bineînțeles că nu!

E obligația dumneavoastră să spuneți Adevărul!

Și care este acest adevăr? Este să fiți 100% sincer și să spuneți: „Aveți simptomele unei persoane care are probleme de origine spirituală!”

„Vă voi duce în această luni, marți sau vineri, la un Consilier Spiritual, pentru a vă ajuta, fiindcă el m-a ajutat pe mine și vă va ajuta și pe dumneavoastră”.

După ce i-ați spus adevărul, aduceți această persoană după programul Slujbei l-a care a participat, fiindcă un tratament spiritual o va ajuta, și încă mult!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *