De cine depinde?

revolta„Omul revoltat împotriva situației spune: „Depinde doar de mine!”; cel acomodat cu situația spune: „Sper că Dumnezeu n-a uitat de mine!”.

El nu uită niciodată de nimeni, dar asta nu înseamnă că va face tot ce așteptați ca El să facă! „De ce nu?”, vă veți întreba. Simplu, pentru că și El așteaptă ceva de la dumneavoastră. Da, Dumnezeu ne ascultă, dar, în timp ce ne ascultă, ne și evaluează.

Ce evaluează, mai exact?
Credința, revolta împotriva problemelor, angajamentul și perseverența… cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a ne atinge obiectivele. Cei care sunt, într-adevăr, revoltați, știu că o bună parte din cucerirea obiectivelor depinde numai de ei!

Și, pentru că au încredere în ei înșiși, toate condițiile devin favorabile îndeplinirii intențiilor pe care le au, iar pe cele care rămân nefavorabile caută să le inverseze. Rețineți că asta se întâmplă și în cazul persoanelor care nu cred în nimic altceva, dincolo de propriul eu. De ce? Pentru că există o putere inerentă a celui revoltat, care corespunde credinței supranaturale, care conduce la atingerea obiectivelor, independent de tot și toți.

Așadar, având în vedere perspectiva unui revoltat și unui acomodat, cine credeți că-și va atinge obiectivele mai repede? Folosiți-vă răspunsul în beneficiul dumneavoastră.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *