DE NECREZUT!

testemunho_daisy-706x4322Cu 1 an în urmă, Daisy Guerra, de 52 de ani, a ajuns la Centrul de Ajutor din Hong Kong în China, însoțită de iubita ei. Azi, cele două sunt eliberate și schimbate complet. Citește relatarea lui Daisy, după ce s-a îmbrăcat cu o rochie pentru prima dată:

“Eram o persoană goală pe dinăuntru, foarte emotivă și plângeam ușor. Am fost lesbiană timp de 40 de ani. De tânără am luptat împotriva acestui sentiment, acestui fel de a fi, pentru că nu voiam să fiu așa, dar nu-mi găseam forțe ca să mă schimb. Homosexualitatea a fost prezentă generații la rând în familia mea, atât în partea tatălui cât și a mamei. Am ajuns să am relații serioase cu circa șapte femei diferite și în încercarea de a le fi pe plac, cheltuiam foarte mult, fapt care m-a dus să trec prin mari greutăți financiare.

Am ajuns la Centrul de Ajutor pentru prima dată pe 8 noiembrie 2015, adusă de o prietenă. În acea zi, participând la slujbă, am simțit ceva diferit, cum nu mai simțisem niciodată. Din acel moment am participat mereu, chiar și atunci când totul încerca să mă împiedice să vin.

Pe măsură ce participam la slujbe, Dumnezeu vorbea foarte puternic cu mine. Tot mai mult îmi doream să primesc înăuntrul meu acest Dumnezeu Viu despre care vorbea preotul. Am hotărât să mă încredințez Lui în totalitate, să-mi sacrific dorințele carnale ca să primesc această viață nouă pe care doar El mi-o poate da.

Pe data de 28 februarie a acestui an, m-am botezat în apă și am întors complet spatele trecutului. De atunci o revoluție s-a produs înăuntrul meu. Interiorul meu a început să se schimbe, am avut putere să-i iert pe cei care mă jigneau, am stăpânire de sine, bucurie, pace și o mare dorință de a-L sluji pe Dumnezeu.

Recent, am primit Duhul Sfânt și azi ce îmi doresc cel mai mult este să câștig suflete pentru Dumnezeu!  Vreau ca Dumnezeu să se bazeze pe mine ca să ajut un număr cât mai mare de oameni prin experiența pe care am avut-o cu El. Am făcut o schimbare drastică în privința aspectului meu, pentru că azi eu vreau ca  exteriorul meu să reflecte această schimbare care a avut loc înăuntrul meu. La început a fost greu, pentru că toată viața m-am îmbrăcat ca un bărbat, dar am învățat în fiecare zi și îmi place ceea ce văd la mine…

Doar Dumnezeu a avut putere să-mi transforme viața complet, dar El nu a făcut acest lucru Singur, a fost nevoie ca și eu să-mi fac partea mea, sacrificându-mi eul, dorințele mele și azi sunt o nouă ființă! Știu că vor mai veni încă multe lupte, dar sunt sigură că, cu El înăuntrul meu nimic nu mă va opri!”

daisy1Declarația  în limba tagalogă din fotografie vrea să spună: ”Eu te-am iubit doar pe tine, tu ești singura mea iubire, pentru totdeauna în inima mea. Nimeni nu te poate schimba…”

Dar Dumnezeu le-a schimbat!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *