Decizia de a învinge

„Dacă decizia ta de a învinge ar fi suficient de puternică, multele piedici nu ar putea niciodată să te surprindă”

În fiecare etapă a vieţii noastre, trăim momente în care trebuie să ne asumăm noi decizii ca de exemplu, decizia de a învinge. Luarea deciziilor sunt roade ale interiorizării valorilor morale şi sociale, ale trăirilor, ale maturizării. În mod normal, atunci când decizia nu este suficient de puternică, există o mare ezitare atunci când persoana se află în pragul unei mari încercări.

Când eşti pe deplin convins de ceea ce vrei, nu mai există obstacole destul de mari încât să te poată surprinde şi implicit să te poată opri. Atunci, din contră, obstacolele sunt previzibile şi le depăşeşti cu intelienţă. Pentru a fi un stâlp, trebuie să învingi: să învingi frica, groaza, slăbiciunile şi îndoielile şi să ai convingerea deplină asupra faptului că fiecare zi este o nouă şansă de a-ţi atinge ţinta.

Tu ai fost ghidat de decizia de a învinge sau obstacolele te-au paralizat? Mergi ferm, fără a-ţi lua ochii de la scopul tău şi astfel vei vedea cum se întâmplă supranaturalul în viaţa ta. O idee poate revoluţiona o lume.

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *