DECONECTEAZĂ ‘’PILOTUL AUTOMAT’’

cópia de shutterstock_108335684

Nu este prin repetiție, ci prin intensificare…da, Dumnezeu nu se ‘’mulțumește’’ ci este impresionat cu fiecare moment, de fiecare dată în care pretindem să atinge un anumit obiectiv.

Fiți atent… De ce nu?…Acum este momentul dvs… Acum este rândul dvs!  Pentru ceea ce așteptați… Există mici expresii sau interjecții în Biblie, care au semnificații mai profunde decât cum apar ele. Un exemplu clar despre asta este expresia care  inițiază pasajul prezent în Evrei, capitolul 10, versetul1:

‘’ÎN ADEVĂR, Legea care are umbra bunurilor viitoare, nu înfățișarea adevărată a lucrurilor, nu poate niciodată prin aceleași jertfe care se aduc neîncetat în fiecare an, să facă desăvârșiți pe cei ce se apropie.’’(Evrei 10:1)

Acest mesaj este grandios! El vrea să spună că persoanele care fac mereu aceleași sacrificii, adică, aceleași rugăciuni, aceleași ofrande, aceeași laudă, aceeași exprimare a iubirii, aceeași lucrare… nu fac cu sacrificiu, fiindcă tot ce facem, Dumnezeu așteaptă să facem cu exprimarea noastră de sacrificiu- toată forța noastră și acest sacrificiu poate fi revelat fizic, spiritual și material.

Dar ce înseamnă Sacrificiu? Înseamnă efort, încredere, ceva special… căci,  dacă ceea ce facem este în mod tradițional, religios, mecanic, atunci Cuvântul lui Dumnezeu în viața noastră va fi ca o umbră.  Adică, niciodată nu vom vedea materializarea Legilor, a Promisiunilor lui Dumnezeu, a lucrurilor care ar fi trebuit să se întâmple în viața noastră, dar care niciodată nu se întâmplă…unde este sănătatea reală? Unde este pacea care vine  de la Botezul cu Duhul Sfânt?  Unde este prosperitatea? Unde este echilibrul interior? Unde este bucuria? TOATE ACESTEA TREBUIE SĂ FIE REALE ÎN VIAȚA DVS! În viața celor care mereu fac ceva nou, diferit pentru Dumnezeu. Tot ce este bun trebuie să fie real, odată ce pe de altă parte, tot ce e rău, trebuie să fie o umbră!

E inevitabil să vedem răul, să fim ispitiți, persecutați sau criticați, dar din această cauză nu vom cădea, nega credința, nu vom fi bolnavi, îndatorați, viciați sau adulterăm, dezechilibrați, triști, nehotărâți, acomodați, nesiguri… din nou afirm: tot ce este rău trebuie să fie ca o umbră, dar tot ce este bun trebuie să fie real! ACEASTĂ REVELAȚIE E MINUNATĂ! Și secretul ca asta să se întâmple este să nu se facă mereu aceleași lucruri!

De aceea,  nu cedați presiunii timpului, a obișnuinței sau a rutinii cu privire la lucrurile lui Dumnezeu, pentru că dvs riscați serios ca, CUVÂNTUL SĂU SĂ DEVINĂ O UMBRĂ ÎN VIAȚA DVS! Amintiți-vă, Dumnezeu așteaptă de la dvs, nici mai mult nici mai puțin decât ce aveți mai bun!

                                                                                                Te văd la CdA sau în Nori! 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *