Dificultatea anului 2015

2015 new year sign„Pregătirea este energia oricărui vis. Pregătiți-vă visul și veți fi pregătit să vă bucurați de el”

Pentru unii, anul 2015 este doar întoarcerea unei pagini în calendar sau necesitatea obținerii unuia nou, fiindcă cel vechi nu mai ajută la nimic. Însă, pentru mulți, noul an nu aduce doar numărătoarea zilelor unui alt an, ci și posibilitatea numărării unei noi povești de viață.

Dar, de ce este așa?

Pentru că omul, de obicei, recurge la finaluri de ciclu, fie în viață fie în calendar, pentru a-și schimba și transforma realitatea. Mulți chiar ajung să creadă că începutul lui 2015 (bun sau rău) va dicta ce va urma în noul an. Totuși, atât unii, cât și alții, uită ceva care este esențial pentru cursul anului: pregătirea.

Trebuie să vă gândiți înainte să acționați și să vă pregătiți, înainte să realizați ceva. Asta vă va da putere să continuați și să rezistați până la sfârșit. Anul 2015 nu e un an diferit de oricare altul, dar dumneavoastră puteți fi complet diferit de cel care ați fost de-a lungul anilor… de aceea, pregătiți-vă visul si pregătiți-vă, pentru că știe să se bucure numai acela care a știut să planifice!

Dumnezeu este cu dumneavoastră și eu, la fel!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *