EL VREA SĂ FIE VĂZUT DE TOȚI

‘’Cine este al lui Dumnezeu, nu trăiește ca să trăiască ci pentru a arăta lumii existența Dumnezeului său. E, face, mănâncă, se îmbracă, se încalță, locuiește, lucrează, studiază, nu din ce are, ci din ce vrea să aibă!’’

Nu înseamnă a trăi mai presus de posibilitățile sale, de a trăi o utopie sau în lumea fanteziei, cum se gândesc mulți… a fi al lui Dumnezeu este unica realitate concretă pentru cine de fapt, ESTE AL LUI DUMNEZEU! De aceea, cuvintele nu ajung, este necesar să arate, să dovedească și să confirme. Dar pentru cine? Pentru noi înșine, pentru Dumnezeu și pentru cei care ne înconjoară, fie familia, prietenii, cunoscuți, necunoscuți și chiar dușmani.

În caz contrar, adică dacă dvs nu faceți asta, vă trăiți viața doar ca să trăiți. Dumnezeu este factorul ‘’Uau!’’ în viața adevăratului creștin, a aceluia căruia îi face plăcere să spună că Este al Lui și nu prin cuvinte, ci cu propria viață, prin felul în care el se prezintă lumii în toate aspectele. A mânca? A te îmbrăca? A locui? A lucra? A studia? Sunt toate lucruri pământești, totuși relevă pentru noi și pentru ceilalți nivelul credinței noastre inteligente.

Dar ce are a face credința cu asta? Totul! Pentru că viața pe care o avem este reflectarea credinței (și a dumnezeului) pe care o profesăm.

 

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *