FII ONEST!

 

 

În ce rădăcini se bazează încrederea? În rădăcinile onestităţii, acesta este răspunsul!”

Din cauza puternicei devalorizări a valorilor şi a regulilor sociale este dificil să se păstreze încrederea. Imaginaţi-vă o societate bazată pe încredere, cum ar fi? Cu siguranţă ar fi o societate mai onestă în care persoanele ar trăi în mai multă siguranţă şi cu plăcere.

Rădăcina este indispensabilă plantei, pentru că pe lângă faptul că fixează, ea absoarbe din sol nutrienţii necesari supravieţuirii plantelor; la fel încrederea supravieţuieşte prin intermediul onestităţii. O relaţie socială sau personală bazată pe încredere este puternică, bine alimentată şi fără îndoieli şi în acest mod nu se răceşte cu uşurinţă.

În toate ariile vieţii fiinţei umane este de mare importanţă încrederea şi onestitatea. De exemplu în aria conjugală a avea mereu ca bază încrederea şi onestitatea este alimentul necesar supravieţuirii relaţiei. O persoană care trăieşte după modelele de încredere şi onestitate reuşeşte să depăşească cu mai multă uşurinţă obstacolele şi recunoaşte cu mai multă dexteritate ariile în care va putea să se îmbunătăţească ca persoană.

Mesaj extras din cartea

Direct la Ţintă” de Julio Cesar L. Freitas

Mesaj extras din cartea

„ Direct la Ţintă” de Julio Cesar L. Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *