Fiți un magnet pentru oportunități

”Cine crede în realizarea visului său, atrage oportunități și nu urmează visul altcuiva.”

Dacă vă îndoiți, dacă ignorați visurile pe care le aveți, nu veți atrage oportunitățile pe care le căutați și le doriți. Pentru că ele formează ”calea ferată” care duce la realizarea visurilor dumneavoastră, iar dacă vă îndepărtați de ele, în cele din urmă vă veți simți pierduți și forțați să vă urmați traiectoria în funcție de opiniile altora.

Sunt atâtea povești de viață ale unor oameni care au ”mers” cu spatele la oportunități și care, astfel, le-au pierdut sau nu au știut cum să beneficieze de ele în momentul când au apărut.

Dar de ce se întâmplă asta așa de des? Pentru că, fiind oameni, avem tendința să ne uităm în jurul nostru și nu vedem perspectiva de ansamblu. Deseori, vedem oportunitățile ca pe un eveniment izolat și nu ca pe o parte dintr-un întreg, din ceva mai mare, din chiar VISUL NOSTRU! Deci, dacă scopul dumneavoastră e să vă împliniți visurile, începeți să credeți în posibilitatea asta, începeți să credeți că o lume întreagă a oportunităților se va deschide pentru dumneavoastră, la un nivel fără precedent! 

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *