FOLOSEȘTE ȘI ABUZĂ!

‘’ Pentru cel care spune că abilitățile sale  sunt puține și curajul mic,  eu îi spun: începeți să folosiți ce aveți și în viitor veți avea reputația de abil și curajos.’’

Cum poate un individ să fie dotat cu inteligență, raționament, putere de decizie, autonomie și să fie prins în lanțurile negativității și pesimismului în relația cu el însuși? Cum este posibil ca cineva să se vadă atât de incapabil, încât nu are forța în interiorul său de a contrazice gândurile nefaste în ce privește propria identitate?

Când individul are auto stimă, are capacitatea de a crede în el însuși, de a se vedea apt pentru a înfrunta provocările vieții și de a transmite fericire și siguranță celor din jurul lui.

Eu vă spun: începeți să folosiți ce aveți și în viitor veți avea reputația de abil și curajos, pentru că nu există nimeni  care să nu aibă potențial înăuntrul său pentru a reconstrui ceea ce într-o zi a fost ruinat.

Nu contează stadiul vieții dvs sau a capacităților fizice și intelectuale: important este că niciodată nu este târziu pentru a începe sau reîncepe. Credeți!

Te văd la CdA sau în Nori!

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *