Găsiți-vă prințesa dvs.

Cel ce-şi  găseşte o soţie bună, găseşte ce este bine; şi primeşte astfel o favoare de la Domnul.’’ (Proverbe 18:22)

Cine nu doreşte să fie complet fericit? Toţi! Dar fericirea completă,care începe prin realizarea conjugală are un preţ şi acest preţ necesită un sacrificiu pentru Dumnezeu. În această afirmaţie a Duhului Sfânt , vedem motivul pentru care majoritatea persoanelor nu sunt fericite sentimental. Şi versetul de mai sus ne arată 4 lucruri în particular:

1.Găseşte;

2.O soţie;

3.Găseşte ce este bine;

4.Primeşte o favoare de la Domnul;

1. Găseşte: Găseşte doar cine caută, dar câţi nu caută realizarea sentimentală şi se simt frustraţi? Miliarde! Aceasta din cauză că persoanele caută ceea ce le place ochilor, ceea ce inima lor simte şi trupul lor doreşte şi nu au căutat în Dumnezeu. Pentru că, cei care caută o soţie prin intermediul sacrificiului pentru Dumnezeu, urmând parametrii credinţei inteligente, nu găsesc doar o femeie, pentru că femei sunt multe (7 pentru fiecare bărbat) ci o Soţie şi aceasta este prezentată bărbatului după sacrificiu.

2. O soţie:  Dumnezeu arată foarte clar în Sfaturile sale  foarte Inteligente că bărbatul nu poate fi fericit, realizat, fiind învăluit cu multe femei. El poate fi  doar soţul unei singure femei. Şi această soţie, la care Duhul Sfânt se referă , este aceea  pe care Dumnezeu a creat-o pentru a-l realiza pe bărbat sentimental, emoţional, sexual şi familial. Acest lucru confirmă de ce Domnul Iisus a spus că bărbatul va lăsa casa părinţilor şi se va uni  cu soţia sa şi amândoi vor fi un singur trup. Forţa stă în uniune şi aceasta se întâmplă când ambii devin  un singur trup-viaţă-obiectiv-suflet.

3. Găseşte ce este bine: Binele nu este altceva decât a te bucura de fericire completă. Dar aceasta se verifică doar când bărbatul ‘’găseşte’’ cealaltă jumătate a sa. Acest ‘’găseşte’’ este prin intermediul încrederii în Dumnezeu, prin dăruire totală şi necondiţionată. Vă amintiţi când Dumnezeu a creat-o pe Eva? Bărbatul a căzut într-un somn profund. Acest somn semnifică  două lucruri: 1- a avea încredere că Dumnezeu va face  supranaturalul, de aceea nu trebuie să mă preocup sau să întreb când se va întâmpla. Cine va fi? Când va fi? 2- A genera sacrificiu, a lua ceva de la mine pentru a-I oferi lui Dumnezeu ca sacrificiu voluntar, ca o dovadă a credinţei mele că El va realize visul meu în timpul acestui ‘’somn’’. Asta a fost ceea ce a făcut Dumnezeu când bărbatul a dormit, i-a luat o coastă şi a creat-o pe soţia lui.

4. Primeşte o favoare de la Domnul: nu este de ajuns să crezi, să vrei, să doreşti, să aştepţi cu nerăbdare, să visezi, este nevoie să PRIMEŞTI. Acest lucru cere hotărâre şi perseverenţă, pentru că pentru a primi este un proces. Este ceva căruia i s-a dat început şi s-a concluzionat, care a avut nevoie de primul pas până la ultimul, când în sfârşit s-a realizat obiectivul. Doar cei hotărâţi perseverează în această căutare a favorii lui Dumnezeu, care este viaţa sentimentală realizată! Ştim că Dumnezeu vrea ca omul să fie realizat, dar pentru asta este necesar ca el să-şi demonstreze intenţia prin intermediul hotărârii şi perseverenţei sale, care îl va face să sacrifice pentru Dumnezeu şi să continue ferm până la realizarea sentimentală.

Ne rugăm lui Dumnezeu pentru ca gândirea dvs să fie deschisă pentru a înţelege, a accepta şi a practica aceste adevăruri.Pentru că, făcând aşa, dvs veţi avea parte şi vă veţi bucura de o căsnicie realizată şi fericită!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Danse ana victoria Răspunde 21 mai 2012 la 18:03

sincer nu am perechea mea si nu am gasit-o ma simt foarte singura si unele persoane rad ca nu am pe nimeni