Ghinion?

„Nu cred în ghinion, dar pentru cei care cred spun: Creaţi-vă înauntrul vostru încredere îndeajuns pentru a putea ţine piept oricărui ghinion care ar putea să vă apară în drumul pe care îl parcurgeţi către realizarea obiectivului pe care îl aveţi.”

Când ceva merge rău în viaţa fiinţei umane, este foarte comun să spunem că are ghinion. Dar, oare este normal să numim ghinioane, situaţiile din viaţa noastră care nu ne sunt benefice? Nu ar fi oare mai inteligent să abolim astfel de dogme şi să ne creem înauntrul nostru încredere suficientă pentru a depăşii situaţiile mai puţin favorabile.

Din nefericire, puţine persoane pot face faţă contrarietăţii vieţii a.î. să le doboare. Câţi oameni nu se lasă duşi de convingeri negative în loc să se folosească de strategii pentru a le extirpa din interiorul lor?

Atitudinea cea mai corectă pe care o persoană ar putea-o lua înaintea adversităţilor vieţii, este aceea de a face din ele, oportunităţi de a învinge şi de a se descotorosi de sentimente şi emoţii care vă vor aduce numai consecinţe negative. Trebuie să vă folosiţi inteligenţa şi acţiunea ca să puteţi păşi spre ceea ce vă doriţi.

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *