Indiscutabil!

La cumpărarea a ceva precum: o casă, o maşină, o haină, sau chiar mâncare, putem negocia preţul. Putem face ca asta să fie o afacere bună pentru noi, obţinând lucrul respectiv la o valoare monetară mult mai accesibilă. Însă, pentru ca un vis să devină realitate, nu există negociere. Preţul este deja bine stabilit şi anume: „sacrificiul”!

Ce vis! Atât de profund încât face omul ce visează treaz, să facă totul, absolut totul ca să îl vadă concretizat. De câţi ani de luptă acerbă şi de muncă asiduă la firmă, nu are nevoie un angajat ca să îşi cumpere o casă sau o maşină spre exemplu? Câte ore de lucru nu au fost necesare pentru ca acest vis să se poată realiza. Cu siguranţă că sunt inumerabile. La câte lucruri nu s-a renunţat? Totuşi, să reflectăm: Ca să cumpărăm o casă, o maşină, o haină sau mâncare putem să negociem preţul în avantajul nostru, dar ca să ne realizăm visul, nu avem cum să negociem. Preţul este deja stipulat şi este „sacrificiul”

Prietene cititor, pentru ca un vis incomensurabil să se realizeze…pentru ca visul cel mai profund al fiinţei tale ce strigă să se nască, să fie concretizat, este nevoie de ceva. De ce este nevoie pentru realizarea lui? Ca ceva să ia naştere, să se realizeze în mod forţat, este nevoie să facem un sacrificiu. Pentru asta nu se negociază – lungul şi dificilul drum este necesar.

Poate că îţi vor curge lacrimi pe obraji atunci când vei oferi pe altar sacrificiul tău pentru Creator, însă cu siguranţă că acestea nu vor fi lacrimi de amărăciune, ci de bucurie, de siguranţă şi de deplină încredere asupra succesului tău.

Spuneţi ţie însuţi: „A sosit şi vremea mea, e timpul să fiu fericit, e timpul să văd ceea ce până acum nu a fostr decât un vis adormit şi fără viaţă.” Spuneţi-vă: „Sau este, sau nu este – un lucru este sigur, ce am avut de făcut, am împlinit – am făcut cu fidelitate şi pe deplin sacrificiul meu, cel necesar pentru realizarea Visului Meu!!!”

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *