Mâini iscusite

Dacă te vei uita chiar acum la mâinile tale, chiar dacă nu vei sta prea mult să le iei seama, vei putea observa diferenţa dintre cum sunt ele acum, şi cum erau când tu te-ai născut. Asta se întâmplă pentru că, fiecare celulă a corpului nostru se transformă şi suferă „mutaţii” în mod constant, la fiecare secundă şi la fiecare minut, la fel ca şi întreaga Natură care şi ea este într-o continuă schimbare.

Totodată, multe persoane refuză să facă această reînoire în propriile lor vieţi, mai ales pe plan spiritual. Atunci, chiar dacă ele sunt cinstite şi dacă cred în Dumnezeu, nu primesc nici o binecuvântare pentru că nu acceptă reînoirea în vieţile lor şi nu o privesc ca pe o necesitate.

În orice moment, e bine-venită luarea unei astfel de atitudini. Ca exemplu al acestui fapt, avem vulturii care trăiesc în medie 40 de ani, însă care, potrivit cu deciziile lor de a acepta ori nu schimbarea, ajung chiar şi la 80 de ani. Această pasăre are două opţiuni: aceea de a muri, sau aceea de a accepta un proces dureros de transformare care durează 150 de zile (5 luni).

În acest proces, ei îşi leapădă ciocul, unghiile şi penele şi urmează să-şi trăiască jumătatea cealaltă de viaţă cu membrele reînoite (transformate).

Prin mâinile sale, creştinul sau lucrătorul, face Lucrarea lui Dumnezeu, şi pentru ca el să poată fi şi mai folositor, pentru ca lucrarea lui să aibă durabilitate şi calitate, are nevoie să-şi reînoiască lucrarea mâinilor lui. Mâinile reînoite sunt cele care nu ratează nici o oportunitate, care nu se acomodează, nici nu se conformează ori izolează. Opreşte-te, reflectă asupra acestui lucru şi ia decizia ca, chiar acum să-ţi reînoieşti şi să-ţi schimbi lucrarea mâinilor tale.

„Flăcăii obosesc şi ostenesc, chiar tinerii se clatină;dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.” (Isaia 40:30-31)

Eu hotărăsc ca în 2011 să fiţi mai iscusiţi şi să zburaţi cât mai sus!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

gheorghe cosmescu Răspunde 26 ianuarie 2011 la 9:08

Citeste oamenilor din isaia cap.59primele versete si invatai sa pazeasca poruncile. Citeste cu atentie dinMatei cap 7 vers.22 si 23 DE asemenea oamenii este binesa cunoasca bine ce sta scris in Corinteni cap 13.La cine ii sa dat mult ii se va cere mult fiindca toti ne vom fi judecati dupa binele sau raul facut cat am trait in trup.

Bianca van Dortmond Răspunde 30 ianuarie 2011 la 19:46

Ma numesc Bianca van Dortmond si locuiesc in München in Germania , as dori sa imi spuuneti sau sa imi scrieti si mie va rog din inima daca este oastfel de biserica si aici in Münch ca Biserica universala de la Bucuresti doresc sa merg la o astfel de biserica cu cea mai mare placere.Va multumesc foarte mul.