Misiune imposibilă?

missao_impossivel„Cine vrea să facă cunoscut Numele lui Dumnezeu – Iisus – în toată lumea, ca Dumnezeul Unic, Adevărat și Viu, va trebui să se confrunte cu provocări pe post de oportunități”.

Cum poate imperfecțiunea să reprezinte Perfecțiunea? Cum poate o imagine plină de defecte să reflecte Totalitatea, Adevărul și Viața? Misiune imposibilă? Poate….

Dacă nu sunteți capabil să vedeți și să recunoașteți potențialul dumneavoastră! Da, pentru că tuturor oamenilor le-au fost acordate abilități, talente sau ceea ce numim în mod obișnuit ca „valoare”. Ce ați făcut cu „valoarea” dumneavoastră?

Mulți o folosesc doar în avantajul lor, dar alții o folosesc pentru a beneficia alții sau pentru a fi de ajutor altora. Cum? Una dintre metode este folosită de aceia care vor să facă cunoscut Numele lui Dumnezeu – Iisus – în lumea întreagă, ca Dumnezeul Unic, Adevărat și Viu.

Ei au sarcina dificilă de a vedea în fiecare obstacol, refuz, dificultate sau chiar imposibilitate, oportunități și provocări, fiindcă asta este singura modalitate de a reflecta cu adevărat Numele lui Iisus pe Pământ, ca să-L vadă, să-L recunoască și să-L anunțe ca Dumnezeul Unic, Adevărat și Viu.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *