Noi toți avem unul

bj okRustic, simplu și chiar obișnuit… dar  și rezistent, autentic și indestructibil. Materialul pe care Dumnezeu îl folosește nu are nici o legătură cu  materialul pe care omul îl folosește, căci  Lucrarea  pe care Dumnezeu o face, nimeni nu o poate face!

CE REPREZINTĂ TOIAGUL?

DISCIPLINĂ!

În Dicționar, un sinonim al  DISCIPLINEI este AUTORITATEA și unul dintre elementele reprezentative ale TOIAGULUI este DSCIPLINA, care simbolizează numărarea depășirilor  și victoriilor. În practică,  toiagul de asemenea era folosit pentru a număra oile și pentru a  măsura practic totul ( materiale, lichide, terenuri, etc) căci  acest obiect în sine,  avea  o măsură specifică.

Atunci, cine își asumă TOIAGUL lui are DISCIPLINĂ, pentru că știe să numere  binecuvântările, depășirile pe care le are, adică,  atitudinile pe care le ia în fața dificultăților, adică, are AUTORITATE peste  propria viață!

Persoana nu numără pierderile sau dificultățile ( acestea fac parte din procesul pentru obținerea victoriei)  ci doar victoriile, asta pentru că  cine este disciplinat depășete și cine  nu este , nu depășește!

DOAR CINE ÎȘI ASUMĂ TOIAGUL ARE DISCIPLINĂ! Această persoană posedă autocontrolul și ascultarea necesare pentru a respecta ‘’regulile’’ care stau la baza procesului de  cucerire, adică, nimeni nu devine  de succes de pe o zi pe alta, este o luptă care cere mai presus de tot, multă DISCIPLINĂ!

CUM FOLOSIȚI TOIAGUL?

Nu este de ajuns  să aveți credință, adică ‘’Toiagul’’, este necesar să știți cum și în ce circumstanțe trebuie să-l folosiți. Și această parte vă revine în exclusivitate dvs! Dacă deja aveți TOIAGUL în mâna dvs,  veniți să aflați cum  să-l folosiți în această luni la 19:30 în special sau la 09:00 sau 15:00  la Slujba  Cuceririlor Finaciare.

Dvs care aveți o profesie, sunteți invitați să aduceți Luni, la ora la care veniți să participați la Discursul Motivațional- Cuceriri Financiare, un obiect care reprezintă profesia dvs (ex: pix, card,  foarfecă, cheie, etc…)  pe PROMISIUNEA LUI DUMNEZEU. Vom consacra instrumentele dvs de muncă, pentru ca dvs să prosperați din zi de zi!

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

stefan marioara Răspunde 29 octombrie 2013 la 15:02

vreau sai multumesc lui Dumnezeu ca am cunoscut aceasta Biserica.