Nu le ignorați!

perigoCu siguranță, Dumnezeu v-a atenționat, deja, despre viața dumneavoastră, dar despre ce anume? Despre relația pe care o aveți cu familia, despre munca, studiile și lucrarea dumneavoastră ca și creștin…

Sunt multe situațiile în care Dumnezeu vă atenționează! Dar, în ce domenii? Când? Cum? În multe locuri, în interiorul și în afara Centrului de Ajutor Spiritual, dar și față de mulți oameni… unii, din nefericire, se lasă folosiți de cel rău, deoarece acționează ca neghina, care, așa cum spune Domnul Iisus, e semănată printre grâu.

Dar, la ce servesc aceste atenționări? Ca să aveți grijă și să fiți atent la ce este cel mai important: PROPRIA MÂNTUIRE! Dar, ce se întâmplă dacă ignorați atenționările împotriva gândurilor rele, ochilor răi, ascultării cuvintele negative, blestemării, minciunii, îndoielii față de Grija Divină, acceptării suferinței, mândriei, iubirii unui om sau unui lucru mai mult decât pe Dumnezeu, hoției, necinstei, nefidelității în zeciuieli, egoismului în ofrande, violenței, neglijenței, lenei, nestatorniciei, acomodării…? Veți suferi consecințele! Și, rețineți că cele fizice sunt cele mai mici, mai rele sunt consecințele spirituale, care reprezintă moartea spirituală.

Dacă cunoașteți pe cineva care s-a îndepărtat de Prezența Lui Dumnezeu sau n-a dat atenția cuvenită atenționărilor, salvați-l! Pentru că, poate cunoaște Adevărul, dar nu-L practică, fiindcă, din nefericire, n-a fost eliberat sau, dacă a fost eliberat, nu s-a convertit sau, dacă s-a convertit, nu s-a născut din nou sau, dacă s-a născut din nou, n-a fost Botezat cu Duhul Sfânt. Cu alte cuvinte, Lucrarea Lui Dumnezeu nu s-a finalizat în viața acestei persoane, fiindcă n-a vrut să dea atenția cuvenită atenționărilor!

În cazul meu și al dumneavoastră, atenționarea e aceasta: nu păstrați doar pentru propria persoană ce ați câștigat sau obținut, ci dați altora aceeași oportunitate!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *