Nu pot să trăiesc fără…

Există lucruri fără de care nu putem să trăim, cu toate astea, există altele pe care le evidențiem și prioritizăm, ca și cum ar fi cele mai importante din lume când, de fapt, sunt doar un „obstacol” pentru propria noastră viață.

viver-semDacă știți pe cineva care spune sau dacă dumneavoastră însuși spuneți: Nu pot să trăiesc fără…

Atunci, să știți că nu veți putea să trăiți în Rai! Acordați atenție următoarelor motive, prezentate de însuși Cuvântul Lui Dumnezeu:

”Isus i-a răspuns: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă nu se naşte cineva din apă şi din Duh, nu poate să intre în Împărăţia lui Dumnezeu. Ce este născut din carne este carne, şi ce este născut din Duh este duh. Nu te mira că ţi-am zis: „Trebuie să vă naşteţi din nou” (Ioan 3.5-7).

”Copilaşilor, nimeni să nu vă înşele! Cel ce înfăptuieşte dreptatea este drept, aşa cum El este drept. Cel ce trăieşte în păcat este de la diavolul, pentru că diavolul păcătuieşte de la început. Tocmai pentru aceasta a fost arătat Fiul lui Dumnezeu: ca să distrugă lucrările diavolului (1 Ioan 3:7-8 NTLR).

”Oricine este născut din Dumnezeu nu păcătuieşte, pentru că sămânţa Lui rămâne în el; şi nu poate păcătui, fiindcă este născut din Dumnezeu” (1 Ioan 3:9).

”Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună! „Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Rădăcina şi Sămânţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă.” Şi Duhul şi Mireasa zic: „Vino!”, şi cine aude să zică: „Vino!”, şi celui ce îi este sete să vină; cine vrea să ia apa vieţii fără plată! (Apocalipsa 22.15-17).

Atunci? Fără ce lucru nu puteți să trăiți?

Sper că răspunsul e: fără Dumnezeul-Viu!

Încredințați viața dumneavoastră Lui aici, acum, oriunde vă aflați. Stați pe genunchi și mărturisiți-vă păcatele, cereți iertare în Numele Domnului Iisus.

El vă acceptă așa cum sunteți, dar trebuie să vă Botezați în Apă, ca să îngropați vechea viață și să vă nașteți din Nou.

Haideți, vă ajut eu.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

anapoloca Răspunde 15 iulie 2014 la 10:18

Multe piedici am avut si multe obstacole mi-au stat in cale pina sa ajung la Centrul de ajutor Spiritual. Dar im momentul cind am ajuns am inceput sa am alta viziune despre propria mea viata care din zi in zi incepea sa se transforme,participind la slujbe,devenind o zeciuitoare fidela,facind ofrande in altar, renuntind la idolatrie am cunoscut pe Dumnezeul Viu,care ma conduce din acea clipa pe calea LUI cea dreapta.Pentru ca vechea creatura si pentru ca sufletul meu sa fie curatit de pacate si pentru a ma naste din nou m-am Botezat in Apa.Din acea clipa viata mea este alta alaturi de DUMNEZEU VIU.Apoi am primit de la IISUS si Botezul cu DUHUL SFINT cel mai MINUNAT DAR pe care l-am primit vreodata si fara care nu pot sa traiesc.Ma simt implinita.