Credința, Dragostea și Viața

cópia de shutterstock_139543490Nu se poate separa Credința, Dragostea și Viața
Există o mare dificultate din partea multor persoane de a pune în practică cuvinte precum Credință-inteligentă sau dragoste-necondiționată pentru Dumnezeu.. dacă pentru tine nu este decât o utopie sau doar niște idei, atunci citește răspunsurile de mai jos…
Cum așteaptă Dumnezeu să demonstrăm credința noastră inteligentă în VIAȚA Personală a noastră?
Prin intermediul faptelor, atitudinilor, deciziilor, pentru că credința fără fapte este moartă.
Credința-inteligentă necesită să o materializăm, căci, fiind credință abstractă, doar prin intermediul faptelor, atitudinilor sau deciziilor pe care le luăm, arătăm dacă siguranța a ceea ce așteptăm este bazată pe Poruncile și Promisiunile lui Dumnezeu, sau doar suntem încă unul între miliardele de religioși orbi care afirmă că cred în El, dar care nu au fapte, nu iau atitudini sau decizii bazați pe Poruncile Sale și Promisiuni.

Cum așteaptă Dumnezeu să demonstrăm dragostea noastră pentru Persoana Lui?
Prin intermediul dragostei noastre necondiționate prin dăruirea noastră, ascultare, încredere, recunoștință și perseverență.

Când ‘’iubești’’ pe cineva din interes, sau pentru binele pe care această persoană ți-l poate oferi și nu pentru ceea ce ea semnifică pentru tine. Atunci, când sentimentele sau circumstanțele nu sunt favorabile, există o răceală. În cazul dragostei noastre pentru Dumnezeu, dacă aceasta se bazează doar pe interes, în consecință va avea loc abandonarea credinței în Poruncile Sale și Promisiuni.
Atunci, El așteaptă să demonstrăm dragostea noastră pentru Persoana Lui prin Ascultarea noastră de Poruncile Sale și credință totală în Promisiunile Sale Minunate, mereu necondiționat.
Aceasta înseamnă că, independent de ceea ce simțim sau înfruntăm, ne lipsește sau ne amenință, niciodată nu trebuie să renunțăm să ne exprimăm dragostea noastră necondiționată, recunoștința, dreptatea, mila, credința și curajul în El.
Răspunde la întrebările de mai jos cu toată sinceritatea ta și în fața răspunsurilor vei observa dacă reușești să aplici în viața ta personală, Credința inteligentă și Dragostea-necondiționată pe care tu afirmi că o ai pentru Dumnezeu!

Analizează cum ți-ai manifestat Credința ta inteligentă:

1.Când ai o problemă, care este prima atitudine a ta?
Te resemnezi? Îl învinovățești pe Dumnezeu și lumea pentru ea? Cauți sfatul prietenilor? Cauți Sfatul și Ajutorul lui Dumnezeu?

2. Când ai un vis sau un obiectiv, care este prima ta atitudine?
Crezi că este prea complicat și dificil? Renunți? Crezi că merită? Lupți pentru concretizarea lui , chiar dacă implică realizarea sacrificiilor?

3. Când trebuie să iei o decizie importantă, care este prima ta atitudine?
Disperi? Te sfătuiești cu familia sau prietenii? Amâni decizia, așteptând ca timpul să răspundă pentru tine? Te rogi la Dumnezeu și ceri Direcția Lui?

Analizează cum ți-ai manifestat Dragostea ta necondiționată:

1. În toate circumstanțele, cauți să asculți de Dumnezeu, făcând ce este corect?
Mereu și în orice circumstanță? Depinde dacă vei beneficia sau nu?

2. Obișnuiești să-ți exprimi recunoștința pentru tot ce Dumnezeu face pentru tine?
Doar dacă este ceva semnificativ? Doar când îți amintești? În totul, în cele mai mici lucruri Îi mulțumești mereu lui Dumnezeu?

3. Ai frecvent atitudini care exprimă dragostea ta pentru Dumnezeu?
Nu știi cum să faci și nici măcar nu încerci? Da, mereu bazat pe fapte sincere, în tot ce faci?

Bine, acum deja știi dacă credința ta în Dumnezeu este credință-inteligentă sau credință-religioasă! Precum și dacă dragostea ta este dragoste condiționată sau dragoste –necondiționată.

Te văd la CdA, sau în Nori!

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *