Nu vă lăsați condus de grabă

Portrait of beautiful woman questioningAsta face diferența… dar între ce și ce? Între Perfecțiune și ce are defecte

Un exemplu clasic de Sacrificiu defectuos a fost atunci când regele Saul i-a înfruntat pe filisteni și a disperat, fiindcă profetul Samuel nu venise să facă sacrificiile și, prin urmare, să garanteze victoria lui împotriva acelor inamici.

Văzând că soldații lui Israel se ascundeau în peșteri, în fisurile stâncilor și în morminte, presați de acea situație jenantă, n-a ezitat și a oferit sacrificii, chiar neascultând de cuvântul profetului Samuel (1 Samuel 13).

Saul n-ar fi putut niciodată să se lase condus de grabă, chiar dacă i-a văzut pe soldați fugind, fiindcă știau că garanția victoriei era Sacrificiul pentru Dumnezeul-Viu.

Ei n-ar fi mers la luptă fără ca, înainte, să sacrifice, pentru că Sacrificiul este secretul victoriei, însă acest Sacrificiu trebuie însoțit de o încredințare totală în mâna Lui Dumnezeu, căci numai așa, devine Perfect.

Sacrificiul vă costă scump, costă prețul renunțării la „Sinele” dumneavoastră, la mândrie, la vanitate, costă prețul încrederii totale în dependența de Dumnezeu, costă prețul de a vedea ceva „scăpând” printre degete dar, când e făcut în Ascultare și Credință, garantează Victoria de necontestat!

Dumnezeu este cu dumneavoastră, și eu la fel!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *