Nu vă pierdeți capul!

escolhasViața e plină de situații care ne duc la decizii constante… cum să alegem între ce este corect și ce este greșit? Cum să urmăm cel mai bun exemplu care a existat vreodată?

Motivul pentru care majoritatea oamenilor are dificultăți în a relaționa cu Dumnezeu și a se concentra pe rugăciune, fără să mai vorbim de motivul pentru care mulți nu sunt Botezați cu Duhul Sfânt, este că n-a vrut să urmeze exemplul pe care Domnul nostru Iisus l-a lăsat urmașilor Săi, care este trăirea în prezența Tatălui Său.

Da, Iisus a fost, din punct de vedere fizic, pe Pământ, dar din punct de vedere spiritual, a trăit într-o altă dimensiune a vieții. Cum a fost posibil așa ceva? Gândurile Lui s-au concentrat în permanență la lucrurile de Sus!

Nu este acesta sfatul Duhului Sfânt pentru urmașii Săi, când spune:

”Gândiţi-vă la lucrurile de sus, nu la cele de pe pământ” (Coloseni 3.2).

Dar, cum să te gândești la Dumnezeu?

A te gândi la Dumnezeu este a te gândi la Poruncile și Promisiunile Lui, la ce a făcut El și cum a reacționat față de anumite circumstanțe, în mijlocul Ucenicilor Săi și a oamenilor religioși și necredincioși.

A aduce realitatea lui Hristos în realitatea noastră înseamnă a ne menține gândurile conectate la Dumnezeu, indiferent de loc (fie acasă, în mașină, în transportul public, la muncă, la universitate, pe stradă, în orice circumstanță), în vremuri bune sau rele.

Astfel, vom avea părtășie cu El și ne vom dezvolta Mântuirea. Așadar, dacă vreți să vă eliberați sau să vă mențineți liber, dacă vreți să vă transformați sau să vă mențineți transformat, dacă vreți să fiți Botezat cu Duhul Sfânt sau să vă mențineți Botezat, gândiți-vă constant la lucrurile de Sus!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *