Oportunitatea să faceți Istorie! (partea 2)

Fiecare piatră, fiecare învățătură practică, biblică și inteligentă trebuie pusă în practică. Trebuie să vreți, să vă rugați, să căutați! Pentru că Dumnezeu așteaptă de la noi doar să ne facem partea, ca și El să-Și facă partea.

jerusalem_600Asta s-a întâmplat acolo.

Ei n-au disprețuit acea piatră. Dușmanii au disprețuit și batjocorit însăși Credința, i-au criticat, i-au amenințat și au încercat să-i descurajeze, dar cu Neemia n-au reușit pentru că, în afară că era indignat, era și curajos. Asta trebuie să spunem toți: ”În afară că sunt indignat, sunt curajos!”.

Numai curajoșii Îl caută pe Dumnezeu cu sinceritate, umilință și perseverență.

Cu toate astea, duhul de lașitate ne asediază și vrea să intre în noi. Dar ei n-au disprețuit acea piatră, care reprezenta piatra din capul unghiului, care era Domnul Iisus.

N-au disprețuit piatra din capul unghiului, pentru că este cea care face ca întreaga construcție să rămână în picioare. El e piatra noastră din capul unghiului.

Acea sabie reprezenta duhul Cuvântului Lui Dumnezeu, iar dumneavoastră și cu mine trebuie să combatem problemele, ispitele, necazurile, cu sabia duhului Cuvântului Lui Dumnezeu.

Pentru fiecare gând negativ, pentru fiecare ispită, pentru fiecare problemă, pentru fiecare amenințare, pe care dumneavoastră și cu mine o suferim, există un Cuvânt al Lui Dumnezeu ca să combatem, să învingem, să ne motiveze.

Dar, cine decide dacă va face uz de sabie sau nu, e propria persoană; cine decide să care piatra din capul unghiului și să-și aprecieze comuniunea cu Dumnezeu sau s-o disprețuiască, ține de fiecare.

Fiecare decide!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *