PENTRU ROBI

’’Eșuăm în ceea ce credem că vom eșua, în asta nu există surprize.’’’

Când nu se atinge un anumit obiectiv, nu este asta un eșec? Când renunță să trăiască ce vorbește, nu s-a predestinat eșecului? Ah, ce complexă este mintea umană pentru ca persoanele să poată înțelege de ce atâtea eșecuri!

Omul are liber arbitru pentru a alege direcția în care dorește să meargă viața lui; această putere de decizie a făcut ca anumite persoane după ce au fost iluminate de Creator și au probat o viață nouă, au decis să-și dedice toată existența în favoarea aproapelui.

Reflectăm , pot acești robi să eșueze? Eșecul are loc când sunt rostite cuvinte care nu sunt trăite; când flacăra care într-o zi era aprinsă în interiorul tău s-a stins din cauza obstacolelor și momentelor de mare dificultate, a deșerturilor prin care a trebuit să treci și în care nu ai reușit să-ți potolești foamea și setea și să detemini liniștea; eșecuri atunci când nu a fost asumată autoritatea spirituală, când sentimentele și emoțiile vorbesc mai tare și se dă deoparte inteligența; când  toate zilele ajung să fie la fel, fără să existe  noutate de viață; când a-i ajuta pe alți nu a mai fost o prioritate și a ajuns să fie o obligație;  în acestea nu există surprize, pentru că eșecul deja a fost  definit ca sigur!

Câte eșecuri puteau fi evitate dacă robul ar fi renunțat să trăiască după ceea ce simte și începea să trăiască după ceea ce într-adevăr crede! Ne asumăm chemarea și smulgem legătura de la ochi care ne orbește VIZIUNEA SPIRITUALĂ!

 

Te văd la CdA sau în Nori!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *