Propria-ţi urmă

„Persoana care merge pe drumul celorlaltora, nu lasă urme în spate”

Nimeni nu este identic cu nimeni în această lume. fiecare are ADN-ul său propriu. Fiecare persoană are modul ei de a gândi şi de a comunica, iar rodurile acestor lucruri se văd prin alegerile pe care aceştia le fac şi prin felul lor de vieţuire. Realizarea personală diferă foarte mult de la om la om şi pentru a se atinge ţelurile, trebuie ştiut bine ce se doreşte. Este nevoie de strategii pentru a se ajunge la concretizare.

Persoana care trăieşte în dependenţa părerilor celorlalţi, nu va putea să se simtă niciodată realizată pentru că ea nu luptă pentru realizările ei ci pentru realizările pe care ceilalţi vor să le facă în viaţa ei. Ceea ce vor ceilalţi nu este întotdeauna în concordanţă cu ceea ce îţi doreşti tu ca individ, ba chiar din contră.

Urma pe care o lasă în spate fiinţa umane este cea care fae diferenţa. Urmele acestea iau naştere atunci când există obiective. Cu cât este mai mare şi mai important, obiectivul care se cucereşte, cu atât vor fi mai mari şi urmele pe care le lasă persoana în trecerea ei prin viaţă.

Ne vedem la CdAS sau în nori!

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *