Adunare Solemnă

Când ne sfinţim, ne pregătim să stăm aproape de tot ceea ce ne va face bine, iar când ne depărtăm de Dumnezeu ne alăturăm lucrurilor care ne fac rău.

„Sunaţi cu trâmbiţa în Sion! Vestiţi un post, chemaţi o adunare de sărbătoare!” (Ioel 2:15)

Cum deja am mai spus, Sion este muntele sfânt care reprezintă Biserica lui Dumnezeu, iar Dumnezeu vrea să sufle Duhul lui Sfânt peste poporul Său. Unicul lucru care îţi garantează mântuirea este deţinerea Duhului Sfânt. Persoana adesea, chiar poate să se prindă de bunurile pe care le posedă, de religie, se poate ascunde în spatele actelor de caritate, etc. …

Dar, doar prin botezul cu Duhul Sfânt, poate exista o adevărată viaţă. Câte catastrofe nu se întâmplă pe plan mondial şi din acestea nu sunt excluse deloc ţările puternice şi bogate. Aşa cum este exemplul ţării extrem de prospere, Japonia.

Banii vor putea doar să reconstruiască bunurile materiale distruse, însă niciodată nu-i va aduce înapoi pe cei decedaţi în urma acestor catastrofe. În această lume, putem face ceva doar atât timp cât suntem în viaţă, însă greşeala multora este aceea de a dori să îşi garanteze viitorul, doar din prisma avuţiilor materiale.

Umanitatea merge cu paşi repezi către degenerarea totală a valorilor etice şi morale. Niciodată în istorie, nu s-a întâmplat să existe atâta imoralitate. Fiinţa umană se închide în propria ei lume şi crşte pe zi ce trece indicele de sinucideri, de omucideri, divorţuri, violenţe, vicii, mizerie, sărăcie, etc.

Vorbind despre mizerie, ne referim deasemenea la lipsa credibilităţii care se vede printre oameni, la denaturarea fiinţei raţionale.

Ce putem face înaintea tuturor acestor lucruri? Dumnezeu ne-a chemat, ne-a dat o oportunitate să avem Duhul Său şi o viaţă bună.

Este un lucru foarte clar, că persoana trebuie să investească în viaţa ei personală, să se zbată pentru a fi fericiţi în dragoste, să depună eforturi pentru o carieră de succes, pentru uniunea familială, pentru o casă propie, şi de ce nu, pentru deschiderea şi dezvoltarea unei afaceri. E important de ştiut, că mai mult decât cucerirea acestor lucruri, este menţinerea lor. Doar omul cu duh puternic (excelent) este capabil să obţină şi să menţină.

Dumnezeu ne-a arătat importanţa de a face un post de sfinţire în care, nu neapărat va fi necesară renunţarea la anumite alimente, însă vom merge mult mai departe de atât. Ne vom abţine de la tot ceea ce ne „alimentează fiinţa pământească” şi în consecinţă, ne goleşte duhul.

Nu vom mai citi reviste, ziare, literatură, nu ne vom mai uita la TV şi nu vom mai accesa internetul înafară de atunci când avem nevoie de acestea la locul de muncă. Nu vom merge la shoping, la cinema şi nici în vacanţă pentru că vom intra într-o perioadă de maximă sfinţire cu scopul de a primi Duhul Sfânt.

Duminica viitoare, ne unim cu toţii (cei de la Biserica Universală) şi vom declanşa, cea mai mare trezire a bisericii din istorie.  Îi chemăm pe toţi să participe la o „Adunare Solemnă” pentru că nu s-a mai stabilit vre-o dată aşa o zi şi Dumnezeu ne cheamă pe toţi să fim împreună.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *