De ce ar trebui să vă realizați obiectivele

Realizează-ți obiectivele! ”De ce ne dă Dumnezeu obiective? Pentru că, atunci când le realizăm, simțim că renaștem în interiorul nostru.”

E mai mult decât o simplă bucurie, e un extaz, un moment unic pentru fiecare persoană în parte. Când e vorba de împlinirea personală, nimic nu se compară cu felul în care ne simțim atunci când realizăm un obiectiv pe care ni l-am stabilit, fie el mic sau mare.

În aceste moment glorioase, ne simțim invincibili, capabili de orice, chiar și de a cuceri lumea, dacă e nevoie! Ăsta e motivul pentru care Dumnezeu ne dă scopuri, ca să le atingem, să ne simțim împliniți, dar și să ne încurajeze să continuăm pe această cale și să țintim întotdeauna spre scopuri mai mari.

Așa funcționează realizarea obiectivelor, e un cerc, dar nu unul ”vicios”, ci unul pozitiv! Pentru că, în momentul în care hotărâți că sunteți capabil să vă realizați obiectivele pe care vi le-ați stabilit, se naște în dumneavoastră o dorință de a realiza mai mult și mai bine. Astfel, veți avea așteptări mai mari de la dumneavoastră, pentru că veți avea un sentiment de împlinire  care produce satisfacție și putere personală, la o intensitate pe care nu ați mai experimentat-o niciodată.

Nu înțelegeți exact despre ce vorbesc? Încercați să faceți un mic experiment: începeți prin a stabili un obiectiv mic și luptați pentru a-l obține. După aceea, observați dacă interiorul dumneavoastră va străluci sau nu, cu o intensitate mai mare!

Ne vedem la Centrul de Ajutor Spiritual sau în Nori!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *