Savoarea victoriei

„Cea mai mare plăcere a vieţii o constituie înfăptuirea lucrurilor pe care ceilalţi spun că nu le poţi face”

Plăcerea survine printr-o senzaţie profundă de bunăstare. Tot ceea ce se cucereşte prin sacrificii este şi mai mulţumitor decât orice altă renumeraţie pentru că savoarea victoriei se dovedeşte a fi mai puternică.

Majoritatea persoanelor care înving obstacolele şi ajung să dobândească o viaţă de succes, îşi pot aminti cu siguranţă că în drumul lor către victorie au auzit de foarte multe ori răspunsuri negative (Nu, nu şi iarăşi nu) Au auzit de la ceilalţi mesaje ca: „Nu vei reuşi!”, „Nu eşti capabil!”, „Nu ai condiţia necesară să suporţi o asemenea tensiune!” Însă, tu ai reuşit să te foloseşti de aceste vorbe ca să creezi înauntrul tău o rezistenţă şi o revoltă interioară ca să arăţi că „da” aveai ceea ce îţi trebuia şi ai reuşit să învingi.

Acest sentiment de plăcere vine în urma adversităţilor când ai o atitudine pozitivă în confruntarea cu provocarea respectivă. Atunci, sentimentul acesta devine un combustibil care vă impulsionează să combateţi toate gândurile şi vocile negative pentru că prin asta, îţi descoperi forţa şi îţi depăşeşti limitele.

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *