Scurtături

„Drumul spre obiectiv are un început, un mijloc şi un sfârşit. Dacă al tău nu a avut sfârşit înseamnă că nu eşti pe drum ci te afli pe o scurtătură pe care ai luat-o sperând că vei scurta timpul până la atingerea obiectivului.”

Drumul este locul pe unde trecem ca să ajungem unde ne dorim. Pentru a se atinge obiectivele în viaţă este nevoie să se parcurgă trei etape. Prima etapă constă în stabilirea unui punct de plecare şi anume în a ne proiecta gândurile spre ceea ce ne va conferi plăcere şi realizare absolută. Mai departe, va trebui să ne transformăm gândurile în realitate; să ne stabilim ţinte, să ne organizăm timpul şi să avem la bază disciplina, animarea, sacrificiul şi o atitudine de învingător. Rezultatul întregului efort şi al dedicării va fi că ne vom bucura de cucerirea obiectivului nostru ce ne va oferi o satisfacţie deplină.

Când începem să mergem şi dintr-o dată observăm că drumul nostru nu este viabil ştim că nu suntem pe drumul care trebuie ci pe o „scurtătură” care nu ne duce nicăieri. Câţi nu au mers pe scurtături în viaţă şi când şi-au dat seama, drumul le era deja lung şi greoi? Cine urmează drumul obiectivului său se va bucura de ceea ce este bun şi de ceea ce are viaţa de oferit.

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *