ȘI DUPĂ OFERIRE?

bjAcum că dvs v-ați oferit viața pentru Domnul Iisus, aș vrea să înțelegeți importanța de a face acești 5 pași pentru a deveni independenți de toți, dar total dependenți de Dumnezeu.

1. SCĂPAȚI DE GREUTATEA ÎN PLUS
Desprindeți-vă de toată încărcătura negativă, de viața veche, îngropând tot ce vă acuză prin Botezul în Apă, care semnifică în original ’’îngropare’’. Domnul Iisus a promis că ’’Cine crede în El ca Domn al vieții lui și se va boteza în numele Tatălui, al Fiului și Duhului Sfânt, va fi Mântuit, dar cine nu crede, nu va fi botezat și nu va fi mântuit. ’’ Aceasta veți face la Centrul de Ajutor mai apropiat de dvs, fără nici un cost. Este de ajuns doar să luați haine de schimb, un prosop și o inimă căită.

2. VORBIȚI ȘI AUZIȚI
Pentru a cunoaște pe cineva, trebuie să faceți două lucruri de bază, care sunt: Să vorbiți cu… și Să-l auziți pe acest cineva, corect? Atunci, vorbiți! Dar în acest caz, persoana pe care o cuunoașteți este Dumnezeu. Atunci vorbiți cu El în rugăciune de dimineață, în momentele de ispită, dificultăți, persecuții, arătând încredere și dependență și seara arătând cel puțin recunoștință. Durata rugăciunii nu este importantă, ci ca dvs să fiți sinceri și specifici. Domnul Iisus a spus că : Nu prin multă vorbire suntem auziți.

3. ALIMENTAȚI-L
Alimentați-vă duhul. El poate fi alimentat prin cuvinte, fie ele negative pentru frustrare sau pozitive pentru realizare. Cartea cea mai coerentă, inteligentă dinTOTDEAUNA este Biblia Sfântă! Biblia conține Gândurile lui Dumnezeu. De aceea, citiți un verset pe zi, de preferat din Noul Testament, pentru a vă fi mai ușor să înțelegeți și meditați la ceea ce ați citit. Dumnezeu cu siguranță vă va Vorbi și în cazul în care nu înțelegeți, nu vă descurajați și nu vă preocupați, mai târziu veți înțelege!

4. MATURIZAȚI-VĂ
Deveniți adult în credința dvs inteligentă, matur în relația cu Dumnezeu, dezvoltând Comuniunea cu El prin participarea la Slujbele practice și inteligente de la Centrul de Ajutor în zilele de Miercuri, Vineri și Duminică de dimineață.

5. NU NEGAȚI
Și ultimul, nu negați altora oportunitatea de a știi că Domnul Iisus este Viu și vrea să-i Elibereze, Ierte, Realizeze și Mântuiască. Căutați să-i evanghelizați pe ceilalți prin exemplul dvs de caracter, echilibru, respect și dreptate și atunci când este convenabil, luați invitații să participe la Slujbele sau Evenimentele inteligente de la Centrul de Ajutor.

RECAPITULÂND:

1. SĂ VĂ BOTEZAȚI ÎN APĂ cât mai repede posibil- pentru a îngropa trecutul;

2. SĂ VORBIȚI CU DUMNEZEU ÎN FIECARE ZI, prin rugăciuni care exprimă încrederea, speranța și recunoștința;

3. SĂ CUNOAȘTEȚI NECESITATEA DE A VĂ ALIMENTA DUHUL, prin citirea și meditarea în Cuvântul lui Dumnezeu;

4. SĂ VĂ MATURIZAȚI ÎN CREDINȚĂ, participând la Slujbele inteligente și practice de la Centrul de Ajutor;

5. SĂ NU NEGAȚI ALTORA OPORTUNITATEA DE A-L CUNOAȘTE PE DOMNUL prin viața dvs regenerată și evanghelizarea spontană.

Sper că aceste sfaturi practice, biblice și eficace v-au putut ajuta în ceva.

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *