Simptome vizibile… și invizibile

quemamaoq-faz„Cine iubește ce face, trăiește ce face și, cu fiecare zi, face mai mult”.

Totul, în viață, are nevoie de un fel de combustibil, ca să funcționeze… mașina de benzină, telefonul de o baterie, corpul nostru de alimente și disponibilitatea noastră de a lucra stimulativ, care vine din forța pentru realizarea visurilor noastre și pasiunea pentru ce facem.

Dar și simptomele celui care nu-i place ce face sau e saturat de ce face sunt foarte vizibile. Descurajat, abătut, pierdut, deziluzionat, fără direcție… toate zilele îi par la fel și nimic nu-i mai stimulează creativitatea sau creșterea productivității.

„Dar, o fi asta atât de important?”. Da, într-adevăr, e esențial, pentru că, dacă nu ne place sau, mai degrabă, dacă nu iubim ce facem, vom suferi consecințe în viața noastră de zi cu zi: ne vom pierde plăcerea de a trăi, ne vom clătina, ne vom simți în totalitate fără valoare și, în cele din urmă, vom ajunge să renunțăm.

Și, rețineți că asta nu se întâmplă numai în viața profesională, pentru că o persoană căreia nu-i place ce face se simte nefericită în toate domeniile vieții ei, fiind incapabilă să relaționeze cu alții în mod plenar, deoarece se va gândi mereu la frustrarea ei, atât de prezentă.

De aceea, investiți în ceva care vă place cu adevărat, pentru că numai așa veți putea să evoluați în toate aspectele: ca om, în viața profesională și în relațiile interpersonale!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *