Treceți prin ”Via Dolorosa”?

jesusPentru un observator mai neatent, trăim cu toții vieți paralele, atât de diferite, încât am prefera să credem că unii se nasc să fie fericiți, iar alții să trăiască într-o nefericire perfectă sau în sărăcie.

Acolo, pe Via Dolorosa, Domnul Iisus a căzut, totuși Dumnezeu L-a ridicat… însă, câți oameni nu numai că sunt căzuți, dar rămân căzuți pe „via dolorosa” a acestei vieți? Din nefericire, mulți… atât de mulți, încât pare că viața a fost întotdeauna, este și va fi asociată cu o mare suferință, care se va termina numai cu moartea.

Dar, de ce nu-i ridică Dumnezeu? Fiindcă, oricât de incredibil ar părea, Îl oprește chiar propria lor alegere, fiindcă ei Îl resping și se îndoiesc că Domnul Iisus a trecut prin Via Dolorosa pentru ei, astfel încât, chiar dacă ar ajunge să cadă, să aibă în El oportunitatea de a se ridica.

Da, traiectoria oamenilor prin propria lor „via dolorosa” e lungă și fără sfârșit, iar suferința pare să nu ajungă la sfârșit, pentru că n-au ajuns, încă, la picioarele Crucii Victoriei.

Cu toate astea, „via dolorosa” a fiecărui om nu numai că poate, dar trebuie să ajungă la sfârșit! Dar, pentru ca asta să se întâmple, omul trebuie să se apropie de Cruce. Cum va fi asta posibil? Această posibilitate va deveni reală pentru dumneavoastră în Vinerea Mare, la toate Centrele de Ajutor Spiritual din Europa. Nu pierdeți această oportunitate unică, fiindcă numai Crucea Victoriei ne garantează victoria!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *