TREI semne – Îndoială

Sunt 3 și sunt de bază, fiindcă pot fi verificate și demonstrate, în mod incontestabil, pentru că, într-adevăr, ce a fost făcut pe Altarul Lui Dumnezeu a fost ceva extraordinar, a fost un Sacrificiu, nu doar o ofrandă consistentă…

Care sunt cele 3 semne care ne arată că ce am făcut la altarul Lui Dumnezeu a fost extraordinar?

ALTAR1600 tradus1 Avem o SIGURANȚĂ ABSOLUTĂ, o convingere că nu am lăsat nimic nefăcut. Tot ce a fost la îndemână noastră a fost făcut și Sacrificat – în mod voluntar. Și când AVEȚI ACEASTĂ SIGURANȚĂ, nu trebuie să vă convingă nimeni!

2 Circumstanțele și LUCRURILE NEGATIVE apar din toate părțile, încercând să ne facă să ne îndoim, să credem că ce a fost sacrificat a fost în zadar. Demonii își folosesc copii să vă atace, să vă ispitească, să vă amenințe, să vă insulte. Situațiile potrivnice se ridică împotriva noastră, ca să ne îndoim și să neutralizăm puterea Sacrificiului nostru voluntar și asta se întâmplă acasă, la muncă, la școală, la facultate. Indiferent de loc, apar situații ca să vă încerce și sfideze, să vă descurajeze, să vă întristeze, să vă facă să vă uitați în urmă sau să vă îndoiți că ce ați făcut la Altar n-a fost ceva oportun sau n-a meritat!

ÎNSĂ, A MERITAT, IAR DOVADA E CHIAR SEMNUL NUMĂRUL 1, FAPTUL CĂ AVEȚI SIGURANȚĂ ABSOLUTĂ, PENTRU CĂ FACEȚI TOT CE ESTE LA ÎNDEMÂNA DUMNEAVOASTRĂ! Și pentru că aveți această siguranță, diavolul se ridică împotriva dumneavoastră! Pe câți oameni care au sacrificat, nu i-ați auzit spunând: „Am sacrificat pentru sănătatea familiei mele, dar se pare că situația ei s-a înrăutățit…” sau „am sacrificat pentru viața mea economică, dar se pare că situația s-a înrăutățit…”. Acesta e un semn vizibil că sacrificiul dumneavoastră I-a plăcut Lui Dumnezeu și, automat, l-a nemulțumit pe diavol, fiindcă e imposibil să-i fim plăcuți, în același timp, și răului și Lui Dumnezeu pentru că, atunci când sunteți pentru unul, sunteți împotriva celuilalt.

3 Simțim EFECTUL SACRIFICIULUI. Simțim lipsa încălțămintei, hainelor, patului, mesei, canapelei, mașinii și chiar a unei casei personale. E inevitabil să Sacrificați ceva Extraordinar și să nu simțiți lipsa a ceea ce ați Sacrificat, fiindcă asta dovedește că n-ați Sacrificat orice, ci ați dat TOTUL! Adică, literalmente, ați simțit pe propria piele durerea, efectul Sacrificiului!

Observați că nimic nu se câștigă fără sacrificiu! E de ajuns să vă uitați la CRUCE, care e SIMBOLUL SACRIFICIULUI! Ca eu și dumneavoastră să fim astăzi iertați și mântuiți, Domnul Iisus a trebuit să vină pe lume și să moară pentru mine și dumneavoastră! Totuși, oamenii „puerili” vor să cucerească fără să sacrifice, însă ei nu valorizează nici viața, nici pe alții și cu atât mai puțin realizările… iar, dacă obțin ceva, mai devreme sau mai târziu ajung să piardă ce au obținut, așa cum știm cu toții!

Mențineți-vă Sacrificiul viu, prin:

Folosirea Credinței-inteligente și active pe care o aveți, prin participarea la Slujbele care sunt în conformitate cu visul dumneavoastră;

Rugăciune;

Evanghelizare;

Posturi;

Căutarea Duhului Sfânt;

Veghere.

Haideți, sunt cu dumneavoastră!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *