Unu, Doi, Trei, Patru

Există semne care indică starea spirituală în care ne aflăm și acțiunile pe care trebuie să le luăm, ca să facem cale întoarsă din orice drum negativ, pe care-l urmăm… în sens contrar, observaţi ce se poate întâmpla:

postquinta“M-am uitat şi, sculându-mă, am zis mai marilor, dregătorilor şi celuilalt popor: „Nu vă temeţi de ei! Aduceţi-vă aminte de Domnul cel mare şi înfricoşat şi luptaţi pentru fraţii voştri, pentru fiii voştri şi fetele voastre, pentru nevestele voastre şi pentru casele voastre!” (Neemia 4.14).

1. Trebuie să mă uit... nu la viaţa altora, ci să mă uit dacă sunt în Credință. Trebuie să mă uit la mine însumi, dacă sunt în Credința-Inteligentă. Dacă, într-adevăr, sunt, atunci sunt indignat, curajos și perseverent; trebuie să fiu dispus să fac ce numai eu pot să fac!

2. Să nu mă tem… când o persoană nu e în Credință, se teme de dușmani, de trecut, se teme să se întoarcă la vechea viață, de probleme și de slăbiciuni dar, când sunt în Credință, nu mă tem de NIMENI şi NIMIC. Dacă suntem capabili să înfruntăm problemele, trecutul nostru şi chiar pe diavol, atunci nu trebuie să ne temem de nimic.

3. Să-mi amintesc de Domnul… Cel Mare și Înfricoşat. Când mă uit şi nu mă tem, trebuie să-mi amintesc de unde m-a scos Domnul, că El are toată puterea să FACĂ și să ne OFERE, dar, pentru asta, trebuie să-mi aduc aminte de marile bătălii și victorii pe care le-am câştigat, prin intermediul unui singur lucru: Credinţa-Inteligentă în Dumnezeul-Cel-Viu.

În loc să ne amintim de mărturii rele, exemple negative, probleme, să ne amintim de Domnul CEL MARE şi Înfricoşat, să ne amintim de trecutul pe care l-am trăi odată şi la care nu ne vom mai întoarce niciodată.

4. Să lupt... să nu renunţ la nimic, la bunurile mele, pentru că, dacă renunţ, diavolul va face ce a mai făcut deja, şi anume, va ruina poporul.

Dacă am renunţat, deja, la CASA FIZICĂ, e pentru că am renunțat la CASA SPIRITUALĂ;

Dacă am renunţat, deja, la FAMILIA FIZICĂ, e pentru că am renunţat la FAMILIA CREDINŢEI;

Dacă am renunţat la CĂSĂTORIE, e pentru că am renunţat la CĂSĂTORIA CU DUMNEZEU.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *