Viața dumneavoastră e obișnuită?

”Împărăteasa din Seba a auzit de faima lui Solomon şi a venit la Ierusalim ca să-l încerce prin întrebări grele. Ea avea un alai foarte mare şi cămile încărcate cu mirodenii, aur mult de tot şi pietre scumpe. S-a dus la Solomon şi i-a spus tot ce avea pe inimă” (2 Cronici 9.1).

bjf_4Această atitudine a reginei din Seba dezvăluie multe despre intențiile ei. Regina a vrut ca Solomon să se simtă diminuat, de aceea s-a încărcat cu toate bogățiile ei. Însuși Domnul Iisus a clarificat mereu că trăim într-un adevărat război, în lumea fizică și spirituală și că acela care învinge e cel mai puternic!

Dar, când suntem puternici? Atunci când suntem la Altarul Lui Dumnezeu! Atunci, da, devenim puternici, liberi, fiindcă există o revoltă spirituală. Iar asta se întâmplă indiferent de rasism, opoziție, politică, corupție, minciună, necredință, violență, terorism… deoarece, atunci când sacrificăm pentru Dumnezeu, exprimăm o revoltă care ne face liberi și puternici! Ce aveți de pierdut? NIMIC! Pentru că, împreună cu Dumnezeu, nu pierdeți!

Regina s-a dus să-l întâlnească pe Solomon ca să-l încerce, dar el i-a răspuns la toate întrebările pe care le avea, tot așa și dumneavoastră, când cineva încearcă să vă controleze sau să vă pună întrebări dificile, trebuie să aveți răspunsurile pe vârful limbii. Dar, când dumneavoastră și cu mine avem răspunsul pe vârful limbii? CÂND VIAȚA DUMNEAVOASTRĂ E EXTRAORDINARĂ! Pentru că nu e nimic de spus, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Solomon: viața lui era extraordinară!

”Solomon i-a răspuns la toate întrebările şi n-a fost nimic pe care să nu fi ştiut Solomon să i-l lămurească. Împărăteasa din Seba a văzut înţelepciunea lui Solomon şi casa pe care o zidise, şi bucatele de la masa lui, şi locuinţa slujitorilor lui, şi slujbele şi hainele celor ce-i slujeau, şi paharnicii lui şi hainele lor, şi treptele pe care se suia la Casa Domnului. Uimită, ea a zis împăratului: „Era adevărat deci ce am auzit eu în ţara mea despre faptele şi înţelepciunea ta!” (2 Cronici 9.2-5).

Cu alte cuvinte, LUMEA TREBUIE SĂ VADĂ, familia dumneavoastră trebuie să vadă… de aceea, Domnul Iisus a spus „după roadele lui se cunoaște un copac”. Dar, ce să vadă? Măreția Lui Dumnezeu în viața dumneavoastră! Asta se vede în fiecare detaliu! Asta a observat regina din Seba, chiar și în hainele slujitorilor regelui Solomon, recunoscând că tot ce se spunea despre el nu numai că era adevărat, dar depășea toate așteptările.

Același lucru trebuie să se întâmple în viața dumneavoastră! Oamenii trebuie să vadă că prosperitatea, unitatea familiei, sănătatea, relația din căsătorie, realizarea sentimentală și Credința în Iisus sunt ADEVĂRATE! DA, TOȚI TREBUIE SĂ VADĂ ȘI SĂ RECUNOASCĂ ASTA! Dar, nu ca să vă simțiți mai bun decât alții sau să-i umiliți, ci numai PENTRU SLAVA LUI DUMNEZEU!

Păstrați-vă Sacrificiul viu prin:

Folosirea credinței dumneavoastră inteligente și active în participarea la Slujbele care sunt în conformitate cu visul pe care-l aveți;

Rugăciune;

Evanghelizare;

Posturi;

Căutarea Duhului Sfânt;

Veghere;

Haideți, sunt alături de dumneavoastră!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *