Vocea Sângelui

Oare chiar îţi dai sângele pe Altar? Oare acest sânge are glas?

Vei avea sânge ca să strige în locul tău atunci când va fi nevoie? Poate că într-adevăr există sânge în ceea ce ai făcut tu înaintea lui Dumnezeu… însă, de multe ori, poate că persoana chiar are voinţa şi dispoziţi de a sacrifica toţi banii… dar, oare, atunci când va privi El, va vedea sânge în căsnicia ta? Există supunere din partea ta? Există sânge din partea ta atunci când eşti la şcoală? La facultate? La muncă?

Atitudinile tale sunt ale unui creştin? Există sânge în convieţuirea cu prietenii tăi? Tu ierţi? Îl înţelegi pe cel mai slab? Există sânge în iubirea ta? Există sânge la şcoală? Există limite în cuplu atunci când sunteţi singuri? Există sânge în ascultarea ta de părinţi, sau asculţi de ei doar când sunt prin preajmă? Există sânge în ochii tăi? Sunt ochii tăi buni? Există sânge în inima ta? Este ea curată? Există sânge în intenţiile tale? Sunt ele pentru gloria lui Dumnezeu sau numai pentru gloria şi lauda ta? Există sânge atunci când eşti singur cu gândurile tale? Sunt gândurile tale curate? Ţi.ai dat sângele pentru Lucrarea lui Dumnezeu? Pentru a salva suflete?

Sacrificiul fără ascultare poate chiar să facă ca tu să obţi o cucerire, dar, doar sacificiul cu sânge poate produce o schimbare de viaţă…poate creea fii ai lui Dumnezeu. Ai „făcut” tu fii ai lui Dumnezeu? Oare chiar îţi dai sângele pe Altar?

Sângele nu poate fi anemic şi nici infectat căci nici măcar omul nu acceptă sânge care să nu fie bun. Rezervele de sânge din întreaga lume strigă după sânge; este o lipsă alarmantă la nivel planetar şi totuşi sângele infectat este refuzat pentru că nu este bun la nimic. Unicul sânge salvator este cel pur (bun, sănătos)

Sânge pur = sacrificiu total + ascultare totală!!!

Sângele nu poate fi amestecat cu ură, răutate sau cu vre-o altă necurăţie. Asta pentru că sângele impur, contaminează, generează distrugere, pe când, cel pur strigă generând transformare.

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *