Evanghelizare în Aziluri

Cine nu a avut niciodată nevoie de ajutorul cuiva? Fie în micile sau marile dificultăți ale vieții, mereu este necesar ca o persoană să ofere un cuvânt de sprijin pentru a ajuta aproapele să meargă în față.

Din nefericire, acest tip de atitudine de fiecare dată se distanțează mai mult de societate. Nici măcar în propria familie unele persoane nu găsesc sprijin și iubire. Ranchiuna a distrus și a invalidat credința multora, care, fără să își dea seama, provoacă suferința altora. Dar adevărata iubire are puterea de a transforma și de a ridica pe cel ce este căzut, având nevoie doar de un Cuvânt pentru a schimba viața sa. Iubirea este un dar de la Dumnezeu și doar cel care este plin de El reușește nu doar să simtă, ci de asemenea să o practice.

De aceea, zecile de mii de voluntari de la Biserica Universală împrăștiați prin toată lumea și-au dedicat viața lor pentru a ajuta aproapele. Și Dumnezeu a dat propriei ființe umane această misiune.

Acest mare grup are ca obiectiv să ducă mesajul salvator și transformator al Domnului Iisus pentru cei în suferință, căutând să le ofere o direcție pentru a urma. Mărturisiri ale persoanelor care deja au probat din puterea lui Dumnezeu, ziare, flayere, invitații, printre altele, sunt instrumente folosite ca să se poată ajunge la aceste vieți și să fie salvate de Iubirea lui Dumnezeu.

Voluntarii merg în aziluri anunțând Cuvântul lui Dumnezeu celor vârstnici. Obiectivul este să ducă credință, bucurie și speranță celor ce încă nu au experimentat mila Domnului Iisus.

Obiectivul este să ducă iubire, afecțiune și atenție celor ce suferă cu abandonul familial, cu condițiile economice precarii și cu incapacitatea asistenței familiale permanente.

Fiecare vizită este o formă de a micșora dorul. Și vârstnicii retribuie cu afecțiune și mulțumiri, în recunoaștere a efortului pe care voluntarii de la evanghelizare îl fac pentru a le duce lor Cuvântul lui Dumnezeu sub formă de muzică, teatru și afecțiune.

Grupul de asemenea colaborează cu donații de alimente și oferă servicii de masaje, pedichiură, coafură și frizerie.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *