Grupul de Sănătate

Cine nu a avut niciodată nevoie de ajutorul cuiva? Fie în micile sau marile dificultăți ale vieții, mereu este necesar ca o persoană să ofere un cuvânt de sprijin pentru a ajuta aproapele să meargă în față.

Din nefericire, acest tip de atitudine de fiecare dată se distanțează mai mult de societate. Nici măcar în propria familie unele persoane nu găsesc sprijin și iubire. Ranchiuna a distrus și a invalidat credința multora, care, fără să își dea seama, provoacă suferința altora. Dar adevărata iubire are puterea de a transforma și de a ridica pe cel ce este căzut, având nevoie doar de un Cuvânt pentru a schimba viața sa. Iubirea este un dar de la Dumnezeu și doar cel care este plin de El reușește nu doar să simtă, ci de asemenea să o practice.

De aceea, zecile de mii de voluntari de la Biserica Universală împrăștiați prin toată lumea și-au dedicat viața lor pentru a ajuta aproapele. Și Dumnezeu a dat propriei ființe umane această misiune.

Acest mare grup are ca obiectiv să ducă mesajul salvator și transformator al Domnului Iisus pentru cei în suferință, căutând să le ofere o direcție pentru a urma. Mărturisiri ale persoanelor care deja au probat din puterea lui Dumnezeu, ziare, flayere, invitații, printre altele, sunt instrumente folosite ca să se poată ajunge la aceste vieți și să fie salvate de Iubirea lui Dumnezeu.

Săptămânal, voluntarii realizează vizite la spitale pentru a vizita pe cei ce se află pe un pat, sau așteptând rândul lor la o necesitate medicală sau doar pentru a fi lângă un membru al familiei bolnav.

Obiectul este să se ofere atenție, afecțiune și speranță, un cuvânt prietenesc și de viață, ca atât pacientul cât și familia să aibă credință și speranță, în legătură cu sănătatea și Mântuirea sufletului.

Dacă sunteți o persoană în situație asemănătoare sau aveți pe cineva, vă stăm la dispoziție pentru a realiza aceste vizite. Fiecare vizită și indiferent de numărul lor nu sunt contra cost. Pentru mai multe detalii:
021 255 7300 / 0721 805 569

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *