Grupul FTU (Forța Teen Universal)

Forța Teen Universal (FTU) este un grup format în Biserica Universală din 2002 ce dedică lucrarea sa exclusiv pre-adolescenților cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani.
Știind că, la această vârstă, copilul are nevoie de o atenție specială, mii de sfătuitori voluntari se dedică , în toată lumea, să orienteze cei peste 200.000 de copii integranți ai grupului.

Misiunea Forței Teen Universal este clară și motivațională: prin intermediul învățăturilor biblice, dorește să protejeze copiii de răul pe care lumea îl poate oferi, precum abuzuri, violență și comportamente rele, și să îi facă tari pentru a putea intra în viața adultă siguri și încrezători.

Grupul primește copii din toate clasele sociale. Nu există discriminare. Din contră, ținta de a face integranții să lucreze împreună și în egalitate este una din bazele FTU.

În grup, copiii împărtășesc experiențe și practică activități ce îi dezvoltă emoțional. Așa. întăresc stima lor proprie, modelează caracterul, învață respectul față de aproape și onestitatea, de asemenea învață valorile familiale și principii ale cetățeniei.

Forța Teen Universal colaborează în formarea tinerilor ce, în viitorul apropiat, vor ghida societatea noastră. Este prin intermediul educării lor că vom construi o lume de fiecare dată mai bună.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *