Locașul Duhului Sfânt în Penitenciare

Cine nu a avut niciodată nevoie de ajutorul cuiva? Fie în micile sau marile dificultăți ale vieții, mereu este necesar ca o persoană să ofere un cuvânt de sprijin pentru a ajuta aproapele să meargă în față.

Din nefericire, acest tip de atitudine de fiecare dată se distanțează mai mult de societate. Nici măcar în propria familie unele persoane nu găsesc sprijin și iubire. Ranchiuna a distrus și a invalidat credința multora, care, fără să își dea seama, provoacă suferința altora. Dar adevărata iubire are puterea de a transforma și de a ridica pe cel ce este căzut, având nevoie doar de un Cuvânt pentru a schimba viața sa. Iubirea este un dar de la Dumnezeu și doar cel care este plin de El reușește nu doar să simtă, ci de asemenea să o practice.

De aceea, zecile de mii de voluntari de la Locașul Duhului Sfânt împrăștiați prin toată lumea și-au dedicat viața lor pentru a ajuta aproapele. Și Dumnezeu a dat propriei ființe umane această misiune.

Acest mare grup are ca obiectiv să ducă mesajul salvator și transformator al Domnului Iisus pentru cei în suferință, căutând să le ofere o direcție pentru a urma. Mărturisiri ale persoanelor care deja au probat din puterea lui Dumnezeu, ziare, pliante, invitații, printre altele, sunt instrumente folosite ca să se poată ajunge la aceste vieți și să fie salvate de Iubirea lui Dumnezeu.

Închisori
Doar în Brazilia peste 27 de mii de voluntari vizitează închisorile din țară și duc sprijin spiritual deținuților prin intermediul Cuvântului lui Dumnezeu. Ei de asemenea colaborează cu donațiile de alimente, kit-uri de igienă, Biblii, cărți și servicii de sănătate și stare de bine.

Preocupată cu populația, Locașul Duhului Sfânt dezvoltă o lucrarea de ajutor spiritual, moral și social de peste 30 de ani în închisorile din lume. Ca rezultat, schimbări semnificative de comportament se întâmplă în mijlocul deținuților.

LOCAȘUL DUHULUI SFÂNT ÎN PENITENCIARE

Deținuți beneficiați – 526.669

Număr de penitenciare sprijinite – 1.359

Număr de profesionali avocați, medici, infirmieri, dentiști, psihologi, frizei etc) – 2.852

Număr de evenimente realizate deținuților, membrilor din familie și funcționarilor (mic dejun, sport, cinema etc) – 6.220

Număr de membrii ai familiei beneficiați de evenimente (mic dejun, vizite etc) – 1.009.200

Numărul funcționarilor care au participat de la micul dejun – 93.920

Kit-uri de igienă donate – 315.400

Donații de haine – 51.151

Donații pungi cu alimente – 39.205

Donații diverse – 345.320

Donații informative – 5.500.123

Donații de cărți și Biblii– 570.803

Număr deținuților ce au obținut libertatea și au devenit membrii ai bisericii – 14.000

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *