Locașul Duhului Sfânt Social – Educativ

Mulți cetățeni consideră că parte din soluția violenței din țară este ca orice răufăcător să fie închis, îngrămădindu-i în închisori. Situația sistemului penitenciar deja arată că doar asta nu este suficient. În cazul tinerilor infractori, să fie privați de libertate și să plătească sancțiuni social-educative de asemenea nu este suficient ca ei să lase criminalitatea. De acord cu unele studii 21,93% din deținuți sunt recidiviști.

În fața acestui scenariu, aparent fără speranță, Locașul Duhului Sfânt Social-Educativ apare pentru a aduce ceva în plus capabil să îi scoată din viața de criminalitate: Cuvântul lui Dumnezeu. Timp de 25 de ani, programul a fost dezvoltat în Rio de Janeiro și în Sao Paolo, dar pe parcursul anilor s-a răspândit în toate județele.

În luna în care Biserica Universală a comemorat 41 de ani grupul de asemene a avut multe victorii. ”De 1 an încoace am botezat mai mult de 9 mii de tineri, și deja sunt mai mult de 2 mii de adolescenți care s-au reintegrat în societate, mulți din ei deja fiind angajați. Cu toate acțiunile realizate, peste 23 de mii de minori și familiile lor au fost beneficiați și numărul de 3 mii de voluntari a crescut la 4 mii.

Obiectivul este extinderea proiectului către alte țări. ”În unele deja există dar dorim mai mult: să se reducă criminalitatea, și să aducem adevărata pace pentru ei și pentru familiile lor și să le oferim un viitor promițător acestor tineri”, subliniază dânsul.

Evanghelizarea se realizează în fiecare zi în sute de unități în afara ajutorului spiritual, donațiilor, campionatelor sportive și evenimentelor ce reunesc adolescenți și familiile lor de asemenea sunt oferite diverse cursuri, precum cel de frizer, design grafic, printre altele. De asemenea însoțim familiile cu asistență juridică și spirituală. Când un adolescent iasă din Fundația Casă, primul lucru pe care familia îl face este să ne caute”, a adăugat părintele responsabil.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *